NULL

Schoolgids

Schooljaar 2023 - 2024

Voorwoord van de rector

Goed dat jij er bent!

Onderwijs vormt in essentie een voorbereiding op de toekomst. Op het Corlaer College hechten we veel waarde aan het voorbereiden van onze leerlingen, de burgers van morgen, op hun maatschappelijke toekomst. Dat gaat verder dan alleen het voorbereiden op het werkende leven. Wij gunnen elke leerling een waardevolle toekomst. Daar zetten we ons elke dag voor in!

Een plek om plezierig te leren

Het begint altijd met ervoor te zorgen dat elk kind zich meer dan welkom voelt. Onze medewerkers ontvangen de leerlingen met open armen, waardoor de school een warme en prettige plek wordt waar ze zich thuis voelen. Een plek om plezierig te leren. Dit kwam ook naar voren uit een onderzoek dat is uitgevoerd op onze school. Het Corlaer College is meer dan gemiddeld in staat om een kind echt te zien. Onze docenten, allen opgeleid als coach, zijn enorm betrokken bij hun leerlingen. Omdat de leerlingen deze oprechte belangstelling voelen, komen ze uiteindelijk beter tot leren. Dat is waar wij in geloven. Niet voor niets is onze slogan: Goed dat jij er bent! 

Omdat de leerlingen deze oprechte belangstelling voelen, komen ze uiteindelijk beter tot leren. Dat is waar wij in geloven.
- Lonneke Hosmar Rector

Nieuwe schooljaar

Met veel enthousiasme kijken we op het Corlaer College uit naar het nieuwe schooljaar dat voor ons ligt. In deze schoolgids kunt u alles lezen over het komende schooljaar 2023/2024.

Mocht u vragen hebben of opmerkingen, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Ik sta altijd klaar voor een gesprek. Ik wens uw zoon of dochter een heel fijn schooljaar toe.

Hartelijke groet,

Lonneke Hosmar, rector

Terug naar overzicht