Open dag

Goed dat jij er bent!

Jij gaat straks naar de middelbare school: een grote stap en best een beetje spannend. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Onze docenten ontvangen je met open armen. Op het Corlaer College geven we je een warme en prettige plek waar jij je thuis voelt. Een plek om plezierig te leren. Je bent van harte welkom op onze school, dus goed dat jij er bent!

Woensdag 28 februari 2024

Informatieavond voor ouders

Zit je zoon of dochter in groep 7 of 8 en ben je op zoek naar een middelbare school die bij hem of haar past? Ben je nieuwsgierig naar het onderwijs op het Corlaer College en hoe wij onze leerlingen begeleiden in het leerproces? Kom dan woensdag 28 februari naar de informatieavond! De informatieavond is bedoeld voor ouders van leerlingen uit groep 7 en 8 en start om 19.30 uur. Vanaf 19.00 uur is er inloop.

 

Meld je aan voor onze informatieavond
7 en 27 februari 2024

Open lesmiddag

Ben jij een groep 8-leerling die niet kan wachten om een kijkje te nemen op het Corlaer College? Tijdens onze open lesmiddag stap je in de schoenen van een echte Corlaer-leerling. In kleine groepjes volg je verschillende vakken die je straks ook in de brugklas krijgt. Of je nu naar vmbo-basis, vmbo-kader, theoretische leerweg, havo of atheneum gaat, je krijgt een superleuke ervaring op onze middelbare school. Zet deze data alvast in je agenda: 7 en 27 februari 2024.

 

 

Meld je aan voor onze open lesmiddag
30 januari en 15 februari 2024

Open dag

Zit je in groep 7 of 8 en ga je binnenkort naar de middelbare school? Ben je nieuwsgierig naar de sfeer op onze school en wil je graag een kijkje nemen in ons schoolgebouw? Ben je benieuwd hoe ons onderwijs eruitziet en welke activiteiten we voor onze leerlingen organiseren? Zet dan dinsdag 30 januari en donderdag 15 februari in je agenda, want van 19.00 tot 21.00 uur staan de deuren voor jou open. Je kunt je hieronder aanmelden, maar gewoon langskomen mag ook.

 

 

Meld je aan voor onze open dag

Leer het Corlaer kennen

Bezoek de online informatieavond

Kun je niet wachten tot de informatieavond op 13 december? Bekijk dan alvast onze online informatieavond en krijg een voorproefje van onze school!

Online informatieavond

Kijk de talkshow terug

In schooljaar 2020/2021 spraken leerlingen en docenten tijdens een tafelgesprek over het onderwijs op het Corlaer College. Kijk het hier terug.

Talkshow
Virtuele open dag van het corlaer college

Virtuele tour

Wil je een kijkje nemen in ons gebouw? Bekijk dan onze virtuele tour. Luuk en Stacey geven je een rondleiding door het vmbo-gebouw en het havo/atheneum-gebouw.

VR-tour

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van onze voorlichtingsactiviteiten zoals open dagen, open lesmiddagen en informatieavonden? Laat dan je e-mailadres achter en wij geven je een seintje!

Vul hier je gegevens in
Over ons

Het Corlaer College

Het Corlaer College is een christelijke school waar aandacht is voor elke leerling. Elke leerling wordt gezien en krijgt de kans om te groeien. Op het Corlaer College sta je er niet alleen voor. Onze docenten ontvangen je met open armen. We geven je een warme en prettige plek waar jij je thuis voelt. Een plek om plezierig te leren. Je bent welkom op onze school, dus goed dat jij er bent!

Wat wij belangrijk vinden als school hebben we geformuleerd in drie kernwaarden.

Onze kernwaarden
Goed dat jij er bent!

Meer weten?