Open lesmiddag | Informatieavond

Goed dat jij er bent!

Jij gaat straks naar de middelbare school: een grote stap en best een beetje spannend. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Onze docenten ontvangen je met open armen. Op het Corlaer College geven we je een warme en prettige plek waar jij je thuis voelt. Een plek om plezierig te leren. Je bent van harte welkom op onze school, dus goed dat jij er bent!

Meld je aan voor de open lesmiddag op 3 en 8 februari of bekijk de online informatieavond.

Kom jij ook?

Open lesmiddag

Zit jij in groep 8 en ga je binnenkort naar de middelbare school? Wil je de sfeer proeven en kijken of onze school bij jou past? De open dag kan vanwege corona niet doorgaan. Daarom organiseren we een open lesmiddag. De open lesmiddag is alleen voor leerlingen uit groep 8. Bij de open lesmiddag van vmbo-basis/kader mag één ouder mee. Dit is vanuit regio Amersfoort zo bepaald en geldt dus voor alle scholen in deze regio.

Data open lesmiddagen

  • Donderdag 3 februari 2022, 14.30 tot 16.30 uur en 15.30 tot 17.30 uur
  • Dinsdag 8 februari 2022, 14.30 tot 16.30 uur en 15.30 tot 17.30 uur

Inloop vanaf 14.15 of 15.15 uur.

Binnenkort kun je je aanmelden voor een tijdslot. We houden je per mail op de hoogte, als je je hebt aangemeld.

Vanwege corona weten we niet of de open lesmiddagen kunnen doorgaan. Meld je daarom vooraf aan, want als er veranderingen zijn in het coronabeleid kunnen we onze voorlichting aanpassen en jou snel op de hoogte brengen.

Aanmelden Open lesmiddag

 

Voor ouders

Online informatieavond

Zit je zoon of dochter in groep 7 of 8 en ben je op zoek naar een school die bij hem of haar past? Bezoek dan onze informatieavond. Vanwege corona gaat de informatieavond van 16 februari niet fysiek door. Je kunt een online informatieavond bekijken.

Op de online informatieavond vertellen we je hoe het onderwijs op het Corlaer College eruitziet en hoe we je zoon of dochter tijdens zijn middelbare schooltijd begeleiden.

Bezoek de online informatieavond

Persoonlijk contact

Heeft u behoefte aan persoonlijk contact, laat het ons gerust weten. Op de online informatieavond kunt u uw vragen stellen. De afdelingsleider neemt dan contact met u op.

Leer het Corlaer kennen

Bezoek de online informatieavond

De informatieavond van 8 december en 16 februari gaat helaas niet fysiek op school door en daarom hebben we een online informatieavond georganiseerd. De presentaties en filmpjes zijn vooraf opgenomen, zodat u zelf kan bepalen wanneer u gaat kijken.

Online informatieavond

Kijk de talkshow terug

Afgelopen jaar spraken leerlingen en docenten tijdens een tafelgesprek over het onderwijs op het Corlaer College.

Talkshow
Virtuele open dag van het corlaer college

Virtuele tour

Wil je een kijkje nemen in ons gebouw? Bekijk dan onze virtuele tour. Luuk en Stacey geven je een rondleiding door het vmbo-gebouw en het havo/atheneum-gebouw.

VR-tour

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van onze voorlichtingsactiviteiten zoals open dagen en informatieavonden? Laat dan je e-mailadres achter en wij geven je een seintje!

Vul hier je gegevens in
Toestemming(Vereist)
Over ons

Het Corlaer College

Het Corlaer College is een christelijke school waar aandacht is voor elke leerling. Elke leerling wordt gezien en krijgt de kans om te groeien. Op het Corlaer College sta je er niet alleen voor. Onze docenten ontvangen je met open armen. We geven je een warme en prettige plek waar jij je thuis voelt. Een plek om plezierig te leren. Je bent welkom op onze school, dus goed dat jij er bent!

Wat wij belangrijk vinden als school hebben we geformuleerd in drie kernwaarden.

Onze kernwaarden
Goed dat jij er bent!

Meer weten?