Open lesmiddag | Informatieavond

Goed dat jij er bent!

Jij gaat straks naar de middelbare school: een grote stap en best een beetje spannend. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Onze docenten ontvangen je met open armen. Op het Corlaer College geven we je een warme en prettige plek waar jij je thuis voelt. Een plek om plezierig te leren. Je bent van harte welkom op onze school, dus goed dat jij er bent!

Woensdag 23 februari is er een vragenmiddag voor ouders/verzorgers en basisschoolleerlingen en een extra open lesmiddag voor leerlingen uit groep 8. En je kunt een online informatieavond bekijken. Veel plezier! En heb je een vraag, stel ze gerust!

Heb je een vraag?
Voor groep 8 leerlingen

Extra open lesmiddag 23 februari

Heb jij de open lesmiddag van 3 en 8 februari gemist? Niet getreurd! Woensdag 23 februari organiseren we een extra open lesmiddag. Deze open lesmiddag ziet er iets anders uit. Je krijgt namelijk een rondleiding door het gebouw en twee proeflessen. Op die manier kun je alsnog de sfeer proeven op onze school. De extra open lesmiddag is alleen voor leerlingen uit groep 8. Leerlingen van vmbo-basis/kader mogen 1 ouder meenemen. Dit is vanuit regio Amersfoort zo bepaald en geldt dus voor alle scholen in deze regio. De open lesmiddag is van 16.30 tot 17.30 uur.

Je kunt je niet meer aanmelden voor de extra open lesmiddag.

Voor ouders en basisschoolleerlingen

Vragenmiddag 23 februari

Heb jij behoefte aan een persoonlijk contactmoment en wil je graag in gesprek met een docent of leerling van het Corlaer College? Meld je aan voor de vragenmiddag op 23 februari van 14.30 tot 17.30 uur. Je kunt gaan videobellen of telefonisch in contact komen met ons. De vragenmiddag is niet alleen voor ouders, maar ook voor basisschoolleerlingen.

Je kunt je niet meer aanmelden voor de vragenmiddag.

Voor ouders

Online informatieavond

Zit je zoon of dochter in groep 7 of 8 en ben je op zoek naar een school die bij hem of haar past? Bekijk dan de online informatieavond. Op de online informatieavond vertellen we je hoe het onderwijs op het Corlaer College eruitziet en hoe we je zoon of dochter tijdens zijn middelbare schooltijd begeleiden.

Bezoek de online informatieavond

Persoonlijk contact

Heeft u behoefte aan persoonlijk contact, laat het ons gerust weten. Op de online informatieavond kunt u uw vragen stellen. De afdelingsleider neemt dan contact met u op.

Leer het Corlaer kennen

Bezoek de online informatieavond

Vanwege corona is er helaas geen informatieavond fysiek op school en daarom hebben we een online informatieavond georganiseerd. De presentaties en filmpjes zijn vooraf opgenomen, zodat je zelf kan bepalen wanneer je gaat kijken.

Online informatieavond

Kijk de talkshow terug

Afgelopen jaar spraken leerlingen en docenten tijdens een tafelgesprek over het onderwijs op het Corlaer College.

Talkshow
Virtuele open dag van het corlaer college

Virtuele tour

Wil je een kijkje nemen in ons gebouw? Bekijk dan onze virtuele tour. Luuk en Stacey geven je een rondleiding door het vmbo-gebouw en het havo/atheneum-gebouw.

VR-tour

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van onze voorlichtingsactiviteiten zoals open dagen en informatieavonden? Laat dan je e-mailadres achter en wij geven je een seintje!

Vul hier je gegevens in
Toestemming(Vereist)
Over ons

Het Corlaer College

Het Corlaer College is een christelijke school waar aandacht is voor elke leerling. Elke leerling wordt gezien en krijgt de kans om te groeien. Op het Corlaer College sta je er niet alleen voor. Onze docenten ontvangen je met open armen. We geven je een warme en prettige plek waar jij je thuis voelt. Een plek om plezierig te leren. Je bent welkom op onze school, dus goed dat jij er bent!

Wat wij belangrijk vinden als school hebben we geformuleerd in drie kernwaarden.

Onze kernwaarden
Goed dat jij er bent!

Meer weten?