Open dag

Goed dat jij er bent!

Jij gaat straks naar de middelbare school: een grote stap en best een beetje spannend. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Onze docenten ontvangen je met open armen. Op het Corlaer College geven we je een warme en prettige plek waar jij je thuis voelt. Een plek om plezierig te leren. Je bent van harte welkom op onze school, dus goed dat jij er bent!

Kom jij ook?

Open dag

Zit jij in groep 7 of 8 en ga je binnenkort naar de middelbare school? Wil je de sfeer proeven en kijken of onze school bij jou past? Bezoek dan onze open dag!

  • Donderdag 3 februari 2022
  • Dinsdag 8 februari 2022

De open dag is van 19.00 tot 21.00 uur.

Atheneum/havo-gebouw: Henri Nouwenstraat 8
Vmbo-gebouw: Ds. Kuypersstraat

Voor ouders

Informatieavond

Zit je zoon of dochter in groep 7 of 8 en ben je op zoek naar een school die bij hem of haar past? Bezoek dan onze informatieavond voor ouders. We vertellen je hoe het onderwijs op het Corlaer College eruitziet, hoe we je zoon of dochter tijdens zijn middelbare schooltijd begeleiden en je maakt kennis met de sfeer op onze school. Je bent van harte welkom!

  • Woensdag 8 december 2021
  • Woensdag 16 februari 2022

De informatieavond is speciaal bedoeld voor ouders van leerlingen uit groep 7 en 8 en start om 19.30 uur in het betreffende gebouw. Inloop vanaf 19.15 uur.

Atheneum/havo-gebouw: Henri Nouwenstraat 8
Vmbo-gebouw: Ds. Kuypersstraat

Leer het Corlaer kennen

Online informatieavond vmbo terugkijken

Afgelopen jaar spraken leerlingen en docenten tijdens een tafelgesprek over het onderwijs op het vmbo (vmbo-basis/kader en vmbo-tl/havo).

Online informatieavond vmbo

Online informatieavond havo/atheneum terugkijken

Afgelopen jaar spraken leerlingen en docenten tijdens een tafelgesprek over het onderwijs op het havo en atheneum.

Online informatieavond havo atheneum

Virtuele tour

Wil je een kijkje nemen in ons gebouw? Bekijk dan onze virtuele tour. Luuk en Stacey geven je een rondleiding door het vmbo-gebouw en het havo/atheneum-gebouw.

VR-tour
Over ons

Het Corlaer College

Het Corlaer College is een christelijke school waar aandacht is voor elke leerling. Elke leerling wordt gezien en krijgt de kans om te groeien. Op het Corlaer College sta je er niet alleen voor. Onze docenten ontvangen je met open armen. We geven je een warme en prettige plek waar jij je thuis voelt. Een plek om plezierig te leren. Je bent welkom op onze school, dus goed dat jij er bent!

Wat wij belangrijk vinden als school hebben we geformuleerd in drie kernwaarden.

Onze kernwaarden

Stel gerust je vraag

Heb je een vraag over de open dag of informatieavond. Stel gerust je vraag. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Toestemming
Goed dat jij er bent!

Meer weten?