Open dag

Goed dat jij er bent!

Jij gaat straks naar de middelbare school: een grote stap en best een beetje spannend. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Onze docenten ontvangen je met open armen. Op het Corlaer College geven we je een warme en prettige plek waar jij je thuis voelt. Een plek om plezierig te leren. Je bent van harte welkom op onze school, dus goed dat jij er bent!

Kom kijken!

15 februari 2023: Informatieavond voor ouders

Aanmelden informatieavond

Stel gerust je vraag

Heb je na de open lesmiddag of open avond nog een vraag? Stel gerust je vraag en wij nemen contact met je op.

Stel je vraag
Woensdag 15 februari 2023

Informatieavond voor ouders

Zit je zoon of dochter in groep 7 of 8 en ben je op zoek naar een middelbare school die bij hem of haar past? Wil je meer weten over het onderwijs op het Corlaer College en hoe wij onze leerlingen begeleiden in het leerproces? Kom dan woensdag 15 februari naar de informatieavond! De informatieavond is bedoeld voor ouders van leerlingen uit groep 7 en 8 en start om 19.30 uur. Vanaf 19.00 uur is er inloop. 

 

Locatie:

Havo/atheneum: Henri Nouwenstraat 8 in Nijkerk
Vmbo: Ds. Kuypersstraat 3 in Nijkerk

 

Aanmelden informatieavond
Woensdag 1 en 8 februari 2023

Open dag

Zit jij in groep 7 of 8 en ga je binnenkort naar de middelbare school? Ben je benieuwd naar de sfeer op het Corlaer College en wil je een kijkje nemen in ons schoolgebouw. Wil je meer weten over het onderwijs op het Corlaer College en wat voor leuke activiteiten er allemaal op onze school zijn? Kom dan naar de open dag! De open dag is op woensdag 1 en 8 februari van 19.00 tot 21.00 uur.

 

Locatie:

Havo/atheneum: Henri Nouwenstraat 8 in Nijkerk
Vmbo: Ds. Kuypersstraat 3 in Nijkerk

 

Aanmelden open dag
Woensdag 1 en 8 februari 2023

Open lesmiddag

Zit jij in groep 8 en ben jij benieuwd hoe een lesdag op het Corlaer College eruitziet? Kom dan naar de open lesmiddag. In kleine groepjes volg je verschillende vakken bij vmbo-basis/-kader, vmbo-tl of havo en atheneum. Deze vakken krijg je straks ook in de brugklas. Zo krijg je een goed beeld van een lesdag op het Corlaer College.

 

Aanmelden open lesmiddag

Leer het Corlaer kennen

Bezoek de online informatieavond

Vorig jaar was er geen fysieke informatieavond op school en daarom hebben we een online informatieavond georganiseerd. Je kunt de online informatieavond hier terugkijken.

Online informatieavond

Kijk de talkshow terug

In schooljaar 2020/2021 spraken leerlingen en docenten tijdens een tafelgesprek over het onderwijs op het Corlaer College. Kijk het hier terug.

Talkshow
Virtuele open dag van het corlaer college

Virtuele tour

Wil je een kijkje nemen in ons gebouw? Bekijk dan onze virtuele tour. Luuk en Stacey geven je een rondleiding door het vmbo-gebouw en het havo/atheneum-gebouw.

VR-tour

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van onze voorlichtingsactiviteiten zoals open dagen en informatieavonden? Laat dan je e-mailadres achter en wij geven je een seintje!

Vul hier je gegevens in
Over ons

Het Corlaer College

Het Corlaer College is een christelijke school waar aandacht is voor elke leerling. Elke leerling wordt gezien en krijgt de kans om te groeien. Op het Corlaer College sta je er niet alleen voor. Onze docenten ontvangen je met open armen. We geven je een warme en prettige plek waar jij je thuis voelt. Een plek om plezierig te leren. Je bent welkom op onze school, dus goed dat jij er bent!

Wat wij belangrijk vinden als school hebben we geformuleerd in drie kernwaarden.

Onze kernwaarden
Goed dat jij er bent!

Meer weten?