Kennismaken

Goed dat jij er bent!

Jij gaat straks naar de middelbare school: een grote stap en best een beetje spannend. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Onze docenten ontvangen je met open armen. Op het Corlaer College geven we je een warme en prettige plek waar jij je thuis voelt. Een plek om plezierig te leren. Je bent van harte welkom op onze school, dus goed dat jij er bent!

Goed dat jij er bent!

Maak kennis met het Corlaer

lachende leerlingen op het onderwijs

Extra open lesmiddag 23 februari

Zit jij in groep 8 en ga je binnenkort naar de middelbare school? Wil je de sfeer proeven en kijken of onze school bij jou past? Woensdag 23 februari is er een extra open lesmiddag.

Open dag

Bezoek onze online informatieavond

Zit je zoon of dochter in groep 7 of 8 en ben je op zoek naar een school die bij hem of haar past? Bezoek dan onze online informatieavond voor ouders.

Informatieavond

Bekijk de VR-tour

Ben je benieuwd hoe het vmbo-gebouw en havo/atheneum-gebouw eruitziet? Bekijk dan onze virtuele tour!

VR-tour
Goed dat jij er bent!

Christelijke school

Het Corlaer College is een christelijke school waar aandacht is voor elke leerling. Elke leerling wordt gezien en krijgt de kans om te groeien. Vanuit het christelijk geloof beseffen we dat we niet alleen voor onszelf leven, maar ook van betekenis zijn voor anderen. We vormen samen een gemeenschap. Iedereen is waardevol en iedereen is welkom. We zien elkaar staan waardoor we tot ons recht komen. We helpen elkaar en gunnen elkaar dat het goed gaat.

Onze kernwaarden
Toen ik op de open dag kwam, sprak de afdeling Economie en Ondernemen mij gelijk aan. Ik wil namelijk een eigen bedrijf beginnen. De sfeer op school is relaxt en de docenten zijn wel chill.
Amine
Vmbo Economie en ondernemen
Draag bij aan de wereld
Expeditie Corlaer

"In Uganda hebben we een weeshuis opgeknapt. Dat was erg leuk. Expeditie Corlaer was een ervaring voor het leven."

Olivier
Expeditie Uganda 2019

Stel gerust je vraag

Toestemming
Goed dat jij er bent!

Meer weten over het Corlaer