Werken bij het Corlaer College

Vacatures

Ben jij op zoek naar een leuke baan en een prettige werkplek? Bekijk dan onze vacatures bij Stichting Meerscholen.

Bekijk onze vacatures
Goed dat jij er bent!

Wij zijn het Corlaer College

Goed dat jij er bent! Dat is de slogan van het Corlaer College, want iedereen is welkom op onze school. Wij zijn een open christelijke school en dat zie je terug in alles wat we doen. We geven de leerling een warme en prettige plek waar hij of zij zich thuis voelt. Een plek om plezierig te leren. Wat wij belangrijk vinden, hebben we verwoord in drie kernwaarden: 1) Wees jezelf 2) Geloof in elkaar 3) Draag bij aan de wereld.

Het Corlaer College is een brede middelbare school voor vmbo, havo en atheneum. De school is gevestigd in Nijkerk. Uit de regio komen leerlingen naar onze school. Er zitten ruim 1900 leerlingen op het Corlaer College en er werken bijna 250 medewerkers. De cultuur is professioneel, informeel en collegiaal.

Jouw vooruitzicht

Het Corlaer College is een school waar iedereen gewaardeerd wordt en waar je je thuis voelt. Wij zijn een open christelijke school en dat zie je terug in alles wat we doen. Iedereen is welkom op onze school.

Goed dat jij er bent!

Een plek waar je jezelf mag zijn

Op het Corlaer College heerst een vertrouwde en geborgen sfeer. Een plek waar je jezelf mag zijn. Daadwerkelijke interesse in elkaar, dat vinden wij belangrijk op het Corlaer College. We zetten ons in voor een ander, voor de leerling en je collega. Samen dragen we bij aan de maatschappij. Bij ons kun je je professioneel en persoonlijk verder ontwikkelen. Er is binnen je functie ruimte om te groeien. Tijdens je inwerkperiode coachen we je goed, er is een uitgebreid inwerkprogramma. Zo ga je met plezier naar je werk!

 

Onze kernwaarden
Jouw vooruitzicht

Arbeidsvoorwaarden

Onze arbeidsvoorwaarden volgen de CAO VO. Jouw salaris is gekoppeld aan de salarisschaal die bij jouw functie past. Verder krijg je:

  • 3 maanden vakantie per jaar
  • 8,33% eindejaarsuitkering
  • 8% vakantiegeld
  • Reiskostenvergoeding
  • Pensioenopbouw bij ABP
CAO VO

Dit wil je ook niet missen!

  • Een actieve personeelsvereniging met gezellige uitjes met je collega’s
  • Gratis vers fruit en groentesnacks op je werkplek
  • Aandacht voor plezier in je werk en welbevinden
  • Een aantrekkelijke fitness- en sportregeling
  • Een (elektrische) fietsregeling

Neem gerust contact met ons op

Heb je een vraag, neem gerust contact met ons op. Martina Hijwegen van personeelszaken is bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag tussen 9.00 en 17.00 uur.

Martina Hijwegen
Personeelszaken