NULL

Schoolgids

Schooljaar 2023 - 2024

Christelijke identiteit

Het Corlaer College is een christelijke school waar elke leerling gezien wordt en de kans krijgt om te groeien. We geven onze leerlingen een warme en prettige plek waar ze zich thuis voelen. Een plek om plezierig te leren. Je bent welkom op onze school, dus goed dat jij er bent!

Het Corlaer College heeft een christelijke grondslag die je terugziet in de praktijk van alledag. De basis van ons handelen is het woord van God. Vanuit het christelijk geloof beseffen we dat we niet alleen voor onszelf leven, maar ook van betekenis zijn voor anderen. 

We vormen samen een gemeenschap. Iedereen is waardevol en iedereen is welkom. We zien elkaar staan waardoor we tot ons recht komen. We helpen elkaar en gunnen elkaar dat het goed gaat. 

In ontmoetingen pakken we regelmatig een moment om ons te bezinnen, om na te denken over van waaruit we de dingen doen. Zo zie je onze christelijke identiteit terug in de sfeer op school en de manier waarop we met elkaar omgaan. Vanuit ons geloof voelen wij ons betrokken bij maatschappelijke thema’s: in de buurt en in de wijde wereld. 

Terug naar overzicht