Online informatieavond havo en atheneum

Welkom op de online informatieavond van havo en atheneum

Goed dat jij er bent! Dat is de slogan van het Corlaer College. Want iedereen is welkom op onze school. Op het Corlaer College geven we uw zoon of dochter een warme en prettige plek waar hij of zij zich thuis voelt. Een plek om plezierig te leren.

Natuurlijk hadden we u graag bij ons op school ontvangen, maar door de coronamaatregelen kan dat helaas niet. Daarom hebben we een online informatieavond georganiseerd. Peter de Waal is de afdelingsleider van havo/atheneum onderbouw. Zijn presentatie hebben we opgenomen en kunt u hieronder bekijken. Maar er is nog meer te doen. Veel plezier!

Goed dat jij er bent!

Wat is er te doen op de online informatieavond?

  • Bekijk de presentatie over havo en atheneum.
  • Kijk de talkshow van vorig jaar terug. Leerlingen en docenten praten met elkaar over het onderwijs.
  • Volg een virtuele rondleiding.
  • Lees de brochure.
  • Bekijk de verhalen van leerlingen en docenten.

 

Bekijk de presentatie over havo en atheneum

Onze afdelingsleider Peter de Waal vertelt in deze presentatie over het onderwijs op havo en atheneum. Heeft u na deze presentatie nog vragen, scrol dan naar beneden voor meer informatie of laat een vraag achter in het formulier.

Bekijk de talkshow terug

Bent u na de presentatie van Peter de Waal nog niet uitgekeken? Vorig jaar hebben we live een talkshow opgenomen. In deze talkshow ontmoet u ook onze leerlingen en docenten. Leerlingen en docenten spreken dan met elkaar over het onderwijs op het Corlaer College.

Kom virtueel kijken

Wilt u alvast rondkijken in ons gebouw? Bekijk dan onze virtuele tour. Luuk en Stacey geven een rondleiding door het havo/atheneum-gebouw. Klik voor de rondleiding op de audio-knoppen.

Virtuele tour

Lees de brochure

Bekijk de nieuwe brochure van het Corlaer College. Er staat informatie in over onze school en ons onderwijs en verhalen van leerlingen en docenten.

Brochure

Veelgestelde vragen

U heeft vast al veel vragen. Daarom hebben we een veelgestelde vragen voor u opgesteld. Heeft u daarna nog een vraag? Stel gerust uw vraag.

Praktische informatie

Stel gerust uw vragen!

Wij vinden het belangrijk dat uw zoon of dochter op een plek komt die bij hem of haar past, dus stel gerust uw vragen aan onze afdelingsleider Peter de Waal. U kunt uw vraag stellen in het formulier onderaan deze pagina.

Leerlingen en docenten zijn erg open naar elkaar.
Gepko Hahn
Docent havo/atheneum
Gepko Hahn

Stel gerust uw vraag

Heeft u nog vragen over havo of atheneum? Laat het ons gerust weten. Peter de Waal - afdelingsleider van havo/atheneum onderbouw - kan al uw vragen beantwoorden. Vul hieronder het formulier in. Vindt u het prettiger om te bellen, vraag dan of hij u terug kan bellen.

Peter de Waal
Afdelingsleider havo/atheneum onderbouw
Toestemming

Meer weten over havo en atheneum?

Leerlingen werken op het onderwijs

Atheneum

Wilt u op uw gemak nog eens lezen hoe het onderwijs op het atheneum eruitziet? Bekijk dan deze pagina.

Atheneum

Havo

Wilt u op uw gemak nog eens lezen hoe het onderwijs op de havo eruitziet? Bekijk dan deze pagina.

Havo

Onze identiteit

Het Corlaer College is een christelijke school. Lees hier meer over onze identiteit en onze kernwaarden.

Over ons