NULL

Schoolgids

Schooljaar 2023 - 2024

Rekenmachine 

Niet alle rekenmachines zijn geschikt voor de wiskunde- en economielessen. Voor het vmbo wordt de Casio fx-82MS geadviseerd. Voor de onderbouw van havo en atheneum en het eerste leerjaar van vmbo-tl/havo wordt de Texas Instruments 30XB multiview geadviseerd. Voor de bovenbouw van havo en atheneum is een grafische rekenmachine verplicht voor het vak wiskunde (A, B, C en D). De docent zal hierover informatie verstrekken.

Lichamelijke opvoeding 

Voor lichamelijke opvoeding heeft de leerling een korte broek en een T-shirt nodig. Zaalsportschoenen zijn verplicht en mogen uitsluitend in de zaal worden gedragen. Let erop dat de zolen niet afgeven.

Vakkleding 

In bepaalde beroepsgerichte vakken is het dragen van vakkleding tijdens de lessen verplicht. Afhankelijk van het gekozen profiel bestaat de werkkleding uit een werkbroek, poloshirt, werkschoenen, zorgjas, cap en/of een sloof. Hiervoor wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Gereedschap 

Leerlingen die het profiel Produceren, installeren en energie of Bouwen, wonen en interieur hebben gekozen, dienen enkele gereedschappen voor persoonlijk gebruik aan te schaffen. Het overige gereedschap wordt door de school uitgeleend tegen een huurbedrag. Deze bijdrage is vrijwillig.

Terug naar overzicht