NULL

Schoolgids

Schooljaar 2022 - 2023

Klassenactiviteiten 

Onder leiding van de mentor/coach zijn er klassenactiviteiten. Soms wordt er een activiteit op school georganiseerd, vaak is er een activiteit buiten de school. Klassenactiviteiten die georganiseerd zijn door leerlingen zonder aanwezigheid van docenten, vallen buiten de verantwoordelijkheid van de school.

Introductietijd 

De brugklassers starten met een introductietijd. Er zijn allerlei leuke activiteiten, zodat de leerlingen elkaar goed leren kennen. De mentor/coach is een groot deel van de week aanwezig bij de klas. De leerlingen maken kennis met de vakken en hoe het eraan toegaat op het Corlaer College. Rond de herfstvakantie gaan de leerlingen een paar dagen met elkaar op brugklaskamp.

Feest 

Gedurende het jaar worden feestavonden georganiseerd. Vaak staan de avonden in het teken van een bepaald thema. Speciaal voor de examenklassen van vmbo, havo en atheneum is er elk jaar een gala.

Muziekcafé 

Tenminste twee keer per jaar is er een muziekcafé op het Corlaer College. Leerlingen laten die avond hun talenten op cultureel gebied zien. Het muziekcafé wordt georganiseerd en gepresenteerd door de bovenbouwleerlingen die gekozen hebben voor het vak muziek.

Terug naar overzicht