Corlaer College

Open dag

Goed dat jij er bent!

Jij gaat straks naar de middelbare school: een grote stap en best een beetje spannend. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Onze docenten ontvangen je met open armen. Op het Corlaer College geven we je een warme en prettige plek waar jij je thuis voelt. Een plek om plezierig te leren. Je bent van harte welkom op onze school, dus goed dat jij er bent!

Door de coronacrisis zien onze voorlichtingen er anders uit dan vorig jaar. Dit jaar zijn er geen open dagen. Ook de open lesmiddagen voor leerlingen van groep 8 kunnen door de verlengde lockdown niet doorgaan. 

Vragenmiddag

Omdat een persoonlijk contactmoment belangrijk is bij het kiezen van een school, organiseerden we donderdag 11 en dinsdag 16 februari een vragenmiddag. Wil je weten hoe je begeleid wordt op onze school? Ben je benieuwd hoe de introductieweek eruitziet? Wil je meer weten over ons onderwijs? Of heb je een vraag over dyslexie of omgaan met faalangst? Je kunt die middag al je vragen stellen! Je vraag en en telefoonnummer kun je achterlaten in onderstaand formulier. Tijdens de vragenmiddag belt een docent of leerling (net wat je kiest) jou terug. Op deze manier kun je toch nog met ons in gesprek. 

Online informatieavond

Online informatieavond in de vorm van een Talkshow

Ga jij – of je zoon of dochter – binnenkort naar de middelbare school? Wil je meer weten over het onderwijs op het Corlaer College? Past onze school bij jou? Welke profielen kun je kiezen? Hoe is de sfeer op onze school? 

Dinsdag 8 december was er live een online informatieavond over het vmbo (vmbo-basis/kader, vmbo-tl en de brugklas tl/havo). Woensdag 9 december was er live een online informatieavond over de havo en atheneum. Docenten en leerlingen spraken met elkaar tijdens een tafelgesprek over het onderwijs op het Corlaer College. Bekijk onze online informatieavonden hier terug.

Video Open dag 2020

Het Corlaer College

Het Corlaer College is een christelijke school waar aandacht is voor elke leerling. Elke leerling wordt gezien en krijgt de kans om te groeien. Op het Corlaer College sta je er niet alleen voor. Onze docenten ontvangen je met open armen. We geven je een warme en prettige plek waar jij je thuis voelt. Een plek om plezierig te leren. Je bent welkom op onze school, dus goed dat jij er bent!

Wat wij belangrijk vinden als school hebben we geformuleerd in drie kernwaarden. Lees hier meer over onze kernwaarden en onze christelijke identiteit.

Heb je nog vragen? Laat het ons weten!

Stuur een e-mail naar corlaer@corlaercollege.nl of bel 033 – 2456434.