Online informatieavond vmbo-tl

Welkom op de online informatieavond van vmbo-tl

Goed dat jij er bent! Dat is de slogan van het Corlaer College. Want iedereen is welkom op onze school. Op het Corlaer College geven we uw zoon of dochter een warme en prettige plek waar hij of zij zich thuis voelt. Een plek om plezierig te leren.

Door de coronamaatregelen konden we u vorig jaar helaas niet op school ontvangen. Daarom hebben we toen een online informatieavond georganiseerd. De presentatie van Jan van Garderen, coördinator Leerlingzaken van vmbo-tl, kunt u hieronder bekijken. Maar er is nog meer te doen. Veel plezier!

Informatieavond woensdag 7 december

Dit jaar bent u weer van harte welkom op onze school. Woensdag 7 december 2022 is er een informatieavond voor ouders. Meld u vooraf aan.

Aanmelden Informatieavond 7 december
Goed dat jij er bent!

Wat is er te doen op de online informatieavond?

  • Bekijk de presentatie over vmbo-tl
  • Kijk de talkshow terug. Leerlingen en docenten praten met elkaar over het onderwijs.
  • Volg een virtuele rondleiding
  • Lees de brochure
  • Bekijk de verhalen van leerlingen en docenten

Bekijk de presentatie over vmbo-tl

Jan van Garderen, coördinator Leerlingzaken, vertelt in deze presentatie over het onderwijs op het vmbo-tl. Heeft u na deze presentatie nog vragen, scrol dan naar beneden voor meer informatie of laat een vraag achter in het formulier.

Bekijk de talkshow terug

Bent u na de presentatie van Jan van Garderen nog niet uitgekeken? Twee jaar geleden hebben we live een talkshow opgenomen. In deze talkshow ontmoet u ook onze leerlingen en docenten. Leerlingen en docenten spreken dan met elkaar over het onderwijs op het vmbo van het Corlaer College.

Kom virtueel kijken

Wilt u alvast rondkijken in ons gebouw? Bekijk dan onze virtuele tour. Luuk en Stacey geven een rondleiding door het vmbo-gebouw. Klik voor de rondleiding op de audio-knoppen.

Virtuele tour

Lees de nieuwe brochure

Bekijk de nieuwe brochure van het Corlaer College. Er staat informatie in over onze school en ons onderwijs en verhalen van leerlingen en docenten.

Brochure

Praktische informatie

U heeft vast al veel vragen. Daarom hebben we een veelgestelde vragen voor u opgesteld. Heeft u daarna nog een vraag? Stel gerust uw vraag via onderstaand formulier.

Veelgestelde vragen

Stel gerust uw vragen!

Wij vinden het belangrijk dat uw zoon of dochter op een plek komt die bij hem of haar past, dus stel gerust uw vragen aan de afdelingsleiders Remko Koppelaar. Dat kan via het formulier onderaan deze pagina.

Iedere leerling wordt gezien.
Nienke Kas
Docent Engels en onderwijsassistent
Nienke Kas

Stel gerust uw vraag

Heeft u nog vragen over vmbo-tl? Laat het ons gerust weten. Remko Koppelaar, afdelingsleider van vmbo-tl, kan al uw vragen beantwoorden. Vul hieronder het formulier in. Vindt u het prettiger om te bellen, vraag dan of hij u terug kan bellen.

Remko Koppelaar
Vmbo-tl

Meer weten over vmbo-tl

Kom kijken!

Wilt u een informatieavond, open dag of open lesmiddag bezoeken? U bent van harte welkom.

Kom kijken!
leerlingen geven elkaar begeleiding op de middelbare school

Ons onderwijs

Wilt u op uw gemak nog eens doorlezen hoe het onderwijs op vmbo-tl eruitziet? Bekijk dan deze pagina.

VMBO-TL

Begeleiding

Goede begeleiding vinden wij belangrijk. Wilt u weten hoe onze docenten uw kind begeleiden of wat wij aan extra begeleiding bieden? Lees hier meer.

Begeleiding