Online informatieavond vmbo-tl

Welkom op de online informatieavond van vmbo-tl

Goed dat jij er bent! Dat is de slogan van het Corlaer College. Want iedereen is welkom op onze school. Op het Corlaer College geven we uw zoon of dochter een warme en prettige plek waar hij of zij zich thuis voelt. Een plek om plezierig te leren.

Natuurlijk hadden we u graag bij ons op school ontvangen, maar door de coronamaatregelen kan dat helaas niet. Daarom hebben we een online informatieavond georganiseerd. Jan van Garderen is coördinator Leerlingzaken van vmbo-tl. Zijn presentatie hebben we opgenomen en kunt u hieronder bekijken. Maar er is nog meer te doen. Veel plezier!

Goed dat jij er bent!

Wat is er te doen op de online informatieavond?

  • Bekijk de presentatie over vmbo-tl
  • Kijk de talkshow van vorig jaar terug. Leerlingen en docenten praten met elkaar over het onderwijs.
  • Volg een virtuele rondleiding
  • Lees de brochure
  • Bekijk de verhalen van leerlingen en docenten

Bekijk de presentatie over vmbo-tl

Onze coördinator Leerlingzaken Jan van Garderen vertelt in deze presentatie over het onderwijs op het vmbo-tl. Heeft u na deze presentatie nog vragen, scrol dan naar beneden voor meer informatie of laat een vraag achter in het formulier.

Bekijk de talkshow terug

Bent u na de presentatie van Jan van Garderen nog niet uitgekeken? Vorig jaar hebben we live een talkshow opgenomen. In deze talkshow ontmoet u ook onze leerlingen en docenten. Leerlingen en docenten spreken dan met elkaar over het onderwijs op het vmbo van het Corlaer College.

Kom virtueel kijken

Wilt u alvast rondkijken in ons gebouw? Bekijk dan onze virtuele tour. Luuk en Stacey geven een rondleiding door het vmbo-gebouw. Klik voor de rondleiding op de audio-knoppen.

Virtuele tour

Lees de brochure

Bekijk de nieuwe brochure van het Corlaer College. Er staat informatie in over onze school en ons onderwijs en verhalen van leerlingen en docenten.

Brochure

Praktische informatie

U heeft vast al veel vragen. Daarom hebben we een veelgestelde vragen voor u opgesteld. Heeft u daarna nog een vraag? Stel gerust uw vraag via onderstaand formulier.

Veelgestelde vragen

Stel gerust uw vragen!

Wij vinden het belangrijk dat uw zoon of dochter op een plek komt die bij hem of haar past, dus stel gerust uw vragen aan onze coördinator Leerlingzaken Jan van Garderen. Dat kan via het formulier onderaan deze pagina.

Iedere leerling wordt gezien.
Nienke Kas
Docent Engels en onderwijsassistent
Nienke Kas

Stel gerust uw vraag

Heeft u nog vragen over vmbo-tl? Laat het ons gerust weten. Jan van Garderen is coördinator Leerlingzaken van vmbo-tl en kan al uw vragen beantwoorden. Vul hieronder het formulier in. Vindt u het prettiger om te bellen, vraag dan of hij u terug kan bellen.

Jan van Garderen
Vmbo-tl
Toestemming

Meer weten over vmbo-tl

leerlingen geven elkaar begeleiding op de middelbare school

Ons onderwijs

Wilt u op uw gemak nog eens doorlezen hoe het onderwijs op vmbo-tl eruitziet? Bekijk dan deze pagina.

VMBO-TL

Christelijke school

Het Corlaer College is een christelijke school. Lees hier meer over onze identiteit en onze kernwaarden.

Over ons

Begeleiding

Goede begeleiding vinden wij belangrijk. Wilt u weten hoe onze docenten uw kind begeleiden of wat wij aan extra begeleiding bieden? Lees hier meer.

Begeleiding