NieuwsZet je scooter of fiets netjes in de stalling

Zet je scooter of fiets netjes in de stalling

Beste leerlingen,

Wij hebben veel leerlingen die hun scooter of fiets netjes in de fietsenstalling plaatsen zoals wij met elkaar hebben afgesproken. Je hangt je fiets in een rek of plaatst hem in een clip. Scooters zetten we netjes in het speciaal hiervoor gereserveerde scootergedeelte. Dit voorkomt veel kosten en schade aan je scooter of fiets. Bedankt hiervoor.

Toch zijn er een aantal leerlingen die zich niet aan deze afspraak houden. Zij plaatsen hun scooter of fiets buiten de rekken waardoor hij hinderlijk in de weg staat. Wij vinden het vervelend dat wij hierdoor genoodzaakt zijn om te handhaven en deze scooters of fietsen aan de ketting moeten zetten tot 16.45 uur. Dat is voor jullie ook erg vervelend.

Help ons, maar vooral jullie om de fietsenstalling ordelijk te houden en schade aan jullie scooters of fietsen te voorkomen. Hang je fiets in een rek of plaats je fiets in een clip. Plaats je scooter netjes in het scootergedeelte. Als dit niet lukt, kom dan naar een conciërge en dan kijken we voor een passende oplossing.

Alvast bedankt voor jullie medewerking namens de conciërges