NieuwsWoensdag 18 maart – Ouder- en leerlingspreekavond

Woensdag 18 maart - Ouder- en leerlingspreekavond

Op woensdag 18 maart 2020 is er een ouder- en leerlingspreekavond naar aanleiding van de rapporten en resultaten. Voor deze ouder- en leerlingspreekavond worden alleen de ouders/verzorgers van de leerlingen uitgenodigd van de opleidingen:

  • theoretische leerweg leerjaar 3 en 4
  • havo leerjaar 4 en 5
  • atheneum leerjaar 4 t/m 6 

Bij de overige leerjaren wordt u uitgenodigd voor een driehoeksgesprek.

Aanmelden voor ouderspreekavond

U ontvangt van ons op maandag 17 februari via de e-mail een uitnodiging om u op te geven voor de ouder- en leerlingspreekavond. Vanaf dat moment kunt u zich via Magister (met uw ouder login gegevens) digitaal opgeven voor gesprekken op de ouderspreekavond. In de versie 2.1 en hoger  van de Magister app is de ouderavond functionaliteit eveneens beschikbaar. De inschrijving sluit op maandag 9 maart om 9.00 uur. Let op: u kunt zich niet inschrijven met de inloggegevens van uw kind. Op vrijdag 13 maart ontvangt u van ons via de e-mail de bevestiging met de gespreksaanvragen en de tijdsindeling. 

Locatie

Alle gesprekken vinden plaats in het vmbo-gebouw op woensdag 18 maart 2020 tussen 18.30 uur en 22.00 uur. Het is de bedoeling dat ouders/verzorgers en de leerling samen met de docent de gesprekken voeren. Het is fijn als u van te voren, samen met uw kind, nadenkt over de vragen/onderwerpen die u tijdens de ouder- en leerlingspreekavond wilt stellen aan de docenten, zodat de 10 minuten spreektijd zo goed mogelijk benut kan worden.

Praktische zaken

Wilt u een gesprek afzeggen, dan vragen wij u een e-mail naar de betreffende docent te sturen. 

Het aantal parkeerplaatsen bij de school is beperkt. U kunt uw auto ook op het parkeerterrein van de kerken tegenover de school of op een andere plaats in de buurt van de school zetten. Als het mogelijk is vragen wij u om met de fiets te komen.

Wanneer u vragen heeft m.b.t. de ouder- en leerlingspreekavond, dan kunt u ons bereiken via het volgende e-mailadres: ouderspreekavond@corlaercollege.nl