NieuwsWisselingen binnen het managementteam

Wisselingen binnen het managementteam

Er zijn wat wisselingen geweest binnen het managementteam. We verwelkomen drie nieuwe afdelingsleiders. Veel succes en wijsheid gewenst binnen jullie nieuwe functie! 

  • Mevrouw M. Hartman, afdelingsleider havo/atheneum leerjaar 1
  • Mevrouw A. Klop, (interim) afdelingsleider havo/atheneum leerjaar 2 en 3
  • De heer R. Koppelaar, afdelingsleider vmbo-tl

Voor de zomervakantie heeft de heer Nanninga om persoonlijke redenen besloten zijn functie als afdelingsleider vmbo-tl neer te leggen. Wij danken de heer Nanninga voor zijn toewijding en het versterken van de onderwijskwaliteit. Hij doet dit vanuit een hart voor het beste onderwijs voor iedere leerling. Na de zomervakantie gaat de heer Nanninga verder als ondersteuningscoördinator bij ons op school. Vlak voor de vakantie hebben we een nieuwe afdelingsleider vmbo-tl, de heer Koppelaar, kunnen benoemen waar we erg blij mee zijn. De heer Koppelaar stelt zich hieronder aan u voor.

De onderbouw van havo/atheneum is ook veranderd. Vanaf 1 augustus is er een aparte afdeling voor havo/atheneum leerjaar 1 en een aparte afdeling voor havo/atheneum leerjaar 2 en 3. Hier zijn ook twee nieuwe collega’s als afdelingsleider aan de slag gegaan. In havo/atheneum leerjaar 1 is dat permanent. mevrouw Hartman is de nieuwe afdelingsleider. In havo/atheneum leerjaar 2 en 3 wordt de afdelingsleider de heer De Waal vanwege ziekte tijdelijk vervangen door mevrouw Klop. Mevrouw Hartman en mevrouw Klop stellen zich hieronder aan u voor.

Als schoolleiding kijken we positief uit naar het komende schooljaar.

Afdelingsleider vmbo-tl

Remko Koppelaar

Mijn naam is Remko Koppelaar en vanaf dit schooljaar ben ik werkzaam als afdelingsleider vmbo theoretische leerweg. Sommige leerlingen en ouders kennen mij misschien al als oud-mentor of oud-docent. Ik werk inmiddels alweer 13 jaar in het onderwijs en vijf jaar bij het Corlaer College. Afgelopen week heb ik tijdens de gouden week gemotiveerde en gezellige leerlingen ontmoet. Het is fijn dat we de tijd hebben genomen om te starten in deze vorm, zodat we het jaar met volle energie kunnen beginnen. Ik kijk uit naar het samenwerken met jullie.

Afdelingsleider havo/atheneum leerjaar 1

Marjolein Hartman

Mijn naam is Marjolein Hartman en vanaf dit schooljaar ben ik werkzaam als afdelingsleider havo en atheneum leerjaar 1. Na dertien jaar bij het Corlaer College te hebben gewerkt als docent is dit een mooie nieuwe stap. De afgelopen week is samen met de docenten een mooi introductieprogramma gegeven waardoor de leerlingen zich snel thuis voelen op het Corlaer College Deze betrokkenheid hoop ik het komend jaar samen met u door te zetten.

Afdelingsleider havo/atheneum leerjaar 2 en 3 (interim)

Anne Klop

Ik ben Anne Klop. Aan de start van dit schooljaar ben ik begonnen als interim afdelingsleider havo/atheneum leerjaar 2 en 3. Hiervoor werkte ik als afdelingsleider vwo onderbouw op het A. Roland Holst College in Hilversum. In de afgelopen week heb ik erg genoten van de vrolijkheid en energie van de leerlingen en collega’s. Als nieuwkomer heb ik de indruk dat de sfeer in de school erg positief is. Een positieve sfeer vind ik belangrijk en samen met de leerlingen en medewerkers van het Corlaer College wil ik ervoor zorgen dat leerlingen zich prettig voelen op school. Ik zie uit naar een heel fijn schooljaar!