Nieuws

Winnaars genieten van een prachtige boottocht

08-06-2024
NieuwsWinnaars genieten van een prachtige boottocht
Vmbo, Economie en Ondernemen bij Prins Watersport

Winnaars genieten van een prachtige boottocht

Tijdens het bezoek bij Prins Watersport eerder dit jaar kregen onze vmbo-leerlingen van het profiel Economie en Ondernemen een leuke opdracht. In de showroom stond een boot waarvoor een nieuw model ontwikkeld moest worden en onze leerlingen mochten hun ideeën aandragen. Twee groepjes blonken uit met de beste ideeën en werden als winnaar gekozen. Deze dames wonnen een tochtje met een snelle boot.

In de haven van Nijkerk stond Wessel van Prins Watersport ons op te wachten. Iedereen mocht een blikje drinken uitzoeken in het restaurant om mee te nemen, waarna we klaar waren om te gaan. Na een korte uitleg over de boot, bracht Wessel ons met snelheden tot 50 kilometer per uur naar Bunschoten-Spakenburg.

Meneer Bossenbroek mocht als tweede stuurman ook nog even het roer bedienen en assisteerde bij het aanleggen in de haven. Bij aankomst hebben we een heerlijk ijsje gegeten in de ijssalon en toen ging de tocht terug. Bekijk de foto’s voor een impressie van de snelle, gave boot.

Het was een prachtige middag met heerlijk weer, een schitterende tocht en heerlijke traktaties. Colin en Wessel, bedankt voor deze supermiddag! 

Team Economie en Ondernemen