Nieuws

Vul de AVG-toestemmingsvragen in via Somtoday

11-09-2023
NieuwsVul de AVG-toestemmingsvragen in via Somtoday

Vul de AVG-toestemmingsvragen in via Somtoday

Op onze school wordt zorgvuldig omgegaan met de privacy van onze leerlingen. Voor het verwerken en verstrekken van bepaalde (leerling)gegevens en het gebruik maken van beeldmateriaal van de leerlingen moeten wij toestemming vragen. Ook voor de jaarlijkse klassenfoto hebben wij toestemming nodig! Wilt u de vragen binnen 14 dagen invullen? Dan weten we op tijd of uw zoon of dochter op de klassenfoto mag.

Het vragen van toestemming verloopt via Somtoday en is opengezet. U kunt de vragen alleen beantwoorden via de website van Somtoday. Via de app is dit niet mogelijk.

Hoe vul je de toestemmingsvragen in?

Ga naar www.somtoday.nl en log in met uw eigen naam. Dan verschijnt uw profiel en hieronder vindt u de toestemmingsvragen. Als u meerdere kinderen bij ons op school hebt, klikt u op de naam/foto van het volgende kind en kunt u ook voor hem/haar de toestemmingsvragen beantwoorden. Daarna klikt u op opslaan. Leerlingen van 16 jaar en ouder mogen zelf toestemming geven.

Natuurlijk kunt u uw toestemming altijd op een later moment wijzigen. We raden u aan om met uw zoon of dochter te delen welke toestemming wel of niet is gegeven.