Nieuws

Vul de AVG-toestemmingsvragen in via Somtoday

24-08-2023
NieuwsVul de AVG-toestemmingsvragen in via Somtoday

Vul de AVG-toestemmingsvragen in via Somtoday

Op onze school wordt zorgvuldig omgegaan met de privacy van onze leerlingen. Voor het verwerken en verstrekken van bepaalde (leerling)gegevens en het gebruikmaken van beeldmateriaal van de leerlingen hebben we uw toestemming nodig. Ook voor de jaarlijkse klassenfoto hebben we uw toestemming nodig!

We vragen u vriendelijk om deze toestemmingsvragen binnen 14 dagen in te vullen. Zo weten we tijdig of uw zoon of dochter op de klassenfoto mag. Het vragen van toestemming verloopt via Somtoday en is opengezet. U kunt deze vragen alleen beantwoorden via de website van Somtoday, aangezien dit niet mogelijk is via de app. Leerlingen van 16 jaar en ouder mogen zelf toestemming geven.

Hoe vul je de toestemmingsvragen in?

Ga naar www.somtoday.nl en log in met uw eigen naam. Dan verschijnt uw profiel en hieronder vindt u de toestemmingsvragen. Als u meerdere kinderen bij ons op school hebt, kunt u op de naam/foto van het volgende kind klikken om ook voor hem/haar de toestemmingsvragen te beantwoorden. Vergeet niet op ‘opslaan’ te klikken nadat u de vragen heeft beantwoord.

Natuurlijk kunt u uw toestemming altijd op een later moment wijzigen. We raden u aan om samen met uw zoon of dochter te bespreken welke toestemming wel of niet gegeven is.