NieuwsVoor jezelf beginnen? Ontdek het met ZomerOndernemer!

Voor jezelf beginnen? Ontdek het met ZomerOndernemer!

Regioteam ZomerOndernemer Amersfoort biedt deze zomer trainingen en workshops aan om een eigen bedrijf op te zetten en ervaring op te doen met het ondernemerschap. Nieuwsgierig of een eigen bedrijf iets voor je is? Heb je plannen om ooit voor jezelf te beginnen? Ben je tussen de 15 en 22 jaar? Doe dan komende zomer, vanaf 23 juli, mee met ZomerOndernemer en ontdek of jij een échte ondernemer bent!

ZomerOndernemer helpt je om, tijdens de zomervakantie, een eigen bedrijf op te zetten en ervaring op te doen met het ondernemerschap. Het DOEN staat centraal: je gaat echt je eigen bedrijf opzetten. Met dat doel volg je trainingen en workshops en leer je ondernemersvaardigheden, zoals denken in kansen, doorzettingsvermogen, zelfvertrouwen en proactief zijn. Ook word je gecoacht door ervaren ondernemers en bezoek je bedrijven. Zo maak je meteen kennis met een netwerk van lokale ondernemers én leeftijdsgenoten met dezelfde interesse en ambities.

Voorwaarden

Deelname is gratis en je krijgt zelfs een klein startkapitaal. De enige voorwaarden zijn een goed idee, enthousiasme en aanwezigheid (minimaal vier weken) in de zomer. We sluiten ZomerOndernemer af met een feestelijke ondernemersmarkt, waar jij je gloednieuwe bedrijf presenteert.

Doe mee!

Doe óók mee met ZomerOndernemer en geef je op via www.zomerondernemer.nl of amersfoort@zomerondernemer.nl. Heb je nog vragen, dan kun je ook bellen of appen naar 06 40 19 71 19.