Nieuws

Vmbo-leerlingen behalen certificaat Cambridge Engels

05-10-2023
NieuwsVmbo-leerlingen behalen certificaat Cambridge Engels

Vmbo-leerlingen behalen certificaat Cambridge Engels

Afgelopen jaar hebben zestien vmbo-leerlingen Cambridge Engels gevolgd op FCE-niveau (havo) of CAE-niveau (vwo). Het is heel bijzonder dat deze vierdeklassers dit naast hun reguliere examenstof hebben kunnen doen. Terwijl alle andere leerlingen al klaar waren met hun reguliere examens, gingen zij nog even door met het Cambridge-examens, zowel schriftelijk als mondeling.

Van de zestien leerlingen waren er acht diehards die doorgingen voor een certificaat. Drie leerlingen behaalden het FCE-niveau (B2) en twee het CAE-niveau (C1). Eén leerling had net één punt te weinig voor het CAE-diploma, maar heeft wel laten zien dat zij meer dan het havo-niveau beheerst. Alle reden om met trots hun internationaal erkende diploma te laten zien. Helaas was één leerling was ziek en heeft één leerling het net niet gehaald.

Nog een bijzondere vermelding voor Naomi, die vmbo-kader heeft gevolgd en uitstekend heeft gepresteerd op FCE-niveau. Iets om extra trots op te zijn!

Van harte gefeliciteerd Isabelle, Dominique, Silvijn, Andra, Esmée en Naomi! Op de foto staan vier van de zes geslaagden! De anderen krijgen het certificaat thuisgestuurd.

Kind regards,

Miss Verbruggen, docent Engels