NieuwsUpdate van het decanaat vmbo

Update van het decanaat vmbo

LOB-gesprekken op dinsdag 6 december

Dinsdag 6 december zijn er LOB-gesprekken op het vmbo voor leerjaar 2, 3 en 4 vmbo. Iedere leerling krijgt een gesprek met zijn/haar loopbaancoach. U heeft hierover al een brief ontvangen met verdere informatie. De leerlingen van leerjaar 1 doen deze ronde nog niet mee met de LOB-gesprekken en zijn die dag uitgeroosterd.

Grote opkomst op onderwijsmarkt

Afgelopen maand hebben we een onderwijsmarkt georganiseerd voor onze leerlingen van leerjaar 3 en 4. Er waren zo’n 30 vervolgopleidingen en leerbedrijven aanwezig om ouders en leerlingen van informatie te voorzien. We waren blij met de grote opkomst. Ook de voorlichters van de vervolgopleidingen waren positief over de grote belangstelling.

Open dagen en meeloopdagen

Wil jij je na de onderwijsmarkt verder oriënteren op een vervolgopleiding? Bezoek dan open dagen. Een andere goede manier om je te oriënteren op het mbo is het volgen van een meeloopdag. Je mag één keer onder schooltijd een meeloopdag bezoeken. Leerlingen kunnen dit melden bij de decaan met de e-mail waarin zij uitgenodigd worden voor deze meeloopdag.