NieuwsUitval bij Havo Atheneum

Uitval bij Havo Atheneum

Afgelopen periode hebben we helaas te maken met uitval van enkele collega’s. Dat zorgt voor meer lesuitval dan u van ons gewend bent. We werken hard om dit op te lossen. Met het bestaande lerarentekort en het wegvallen van de vervanging gelden is dit een hele opgave.

We kunnen wel het volgende melden:
Voor muziek is vervanging gevonden voor de klassen Havo 4 en Atheneum 4 die werken in een examenprogramma. Deze lessen gaan weer door en voor het examen lopen leerlingen geen achterstand op. De onderbouwklassen zullen naar alle waarschijnlijkheid geen muzieklessen meer volgen dit jaar.

De lichamelijke opvoeding lessen die gegeven werden door mevrouw Madern zijn ook vervangen. Een deel van deze vervanging start per direct, een ander deel start per 30 maart. Op dit moment stoppen namelijk de examenklassen met lichamelijke opvoeding en is meer docent inzet mogelijk.

De lessen Duits in Havo 3 liggen op dit moment stil. We zoeken hier nog naar mogelijkheden voor de klassen. We hebben goede hoop en doen ons best. De vervanging is nog niet geregeld.

Er is ook goed nieuws te melden. De heer Reijnhout is weer begonnen met het opbouwen van lesgeven. De prognose ziet er gunstig uit en we zijn blij dat hij weer terug is.