Nieuws

Uitreiking Cambridge certificaten VMBO

14-10-2021 2 min
NieuwsUitreiking Cambridge certificaten VMBO

Uitreiking Cambridge certificaten VMBO

Vol trots hebben we op maandag 11 oktober de certificaten voor Cambridge Engels uitgedeeld aan zes van de acht kandidaten. Twee moesten verstek laten gaan i.v.m. hun nieuwe opleiding.

Afgelopen juni hebben de kandidaten examen gedaan, maar de uitslag liet nogal op zich wachten en het duurde ook nog weer even voordat de certificaten binnen waren. Aangezien de meeste leerlingen die meegedaan hebben, examen hebben gedaan en nu van school zijn, was het fijn dat we toch met zes leerlingen, hun ouders en één van de rectoren een feestje konden vieren.

Het is toch bijzonder dat je op het vmbo zit en dan Cambridge Engels doet op het niveau van havo+ of zelfs vwo+. Helemaal als je weet dat het Corlaer College één van de weinige scholen is die dit aanbiedt aan vmbo-leerlingen. Extra trots zijn we dan ook op de acht kanjers die het aandurfden om ook voor het examen te gaan. Het is geen verplichting, maar wel een mooie bekroning op hun inzet. Met het diploma kunnen ze wereldwijd laten zien waar ze in hun mars hebben op het gebied van de Engelse taal. En dat kan in een steeds internationaler wordende wereld bijzonder handig zijn.

Van harte gefeliciteerd Miquel, Elise, Jesse, Jennifer, Sanne, Denise en ook natuurlijk de twee die er niet bij konden zijn!

Kind regards,

Miss Verbruggen