NieuwsToetsweek Opvangklas bij Juffrouwjulia

Toetsweek Opvangklas bij Juffrouwjulia

TOETSWEEK OPVANGKLAS BIJ HUISWERKINSTITUUT JUFFROUWJULIA

Het schooljaar is alweer bijna ten einde, maar voor veel leerlingen is er nog een spannende week in zicht: De laatste, of juist eerste, toetsweek! Ook in deze toetsweek zal Juffrouwjulia een Toetsweek Opvangklas organiseren op het Corlaer College. In deze opvangklas bieden wij de leerling een rustige plek aan om zelfstandig te kunnen werken. Er zal één begeleider op 15 leerlingen aanwezig zijn en wanneer de leerling dit vraagt is er de mogelijkheid om overhoord te worden of nog wat extra uitleg te krijgen. Het gaat hierbij om de volgende data en tijden:

  • Vrijdag 28 juni van 13.30 – 17.30 uur
  • Maandag 1 juli van 13.30 – 17.30 uur
  • Dinsdag 2 juli van 13.30 – 17.30 uur
  • Woensdag 3 juli van 13.30 – 17.30 uur
  • Donderdag 4 juli van 13.30 – 17.30 uur

De kosten voor deze 5 dagen bedragen €82.50,-. Het is niet mogelijk om in te schrijven voor minder dagen. Opgeven voor de toetsweek opvangklas kan door een bericht te sturen naar michelle@juffrouwjulia.nl. U heeft tot vrijdag 21 juni de mogelijkheid om uw zoon en/of dochter in te schrijven. Ik hoor het graag!

Mocht uw zoon of dochter alleen moeite hebben met 1 of 2 vakken, dan bieden wij ook bijlessen aan. Kijk op www.juffrouwjulia.nl voor de tarieven.

Met vriendelijke groeten,

Michelle van de Biezen, vestigingscoördinator Juffrouwjulia