NieuwsToetsweek Opvangklas bij huiswerkinstituut Juffrouwjulia

Toetsweek Opvangklas bij huiswerkinstituut Juffrouwjulia

Het schooljaar is alweer in volle gang en het einde van de eerste periode is in zicht. Voor veel (bovenbouw)leerlingen betekent dit dan ook dat de eerste toetsweek er aan komt! In de aankomende toetsweek zal Juffrouwjulia een Toetsweek Opvangklas organiseren op het Corlaer College. In deze opvangklas bieden zij de leerling een rustige plek aan om zelfstandig te kunnen werken. Er zal één begeleider op 15 leerlingen aanwezig zijn en wanneer de leerling dit vraagt is er de mogelijkheid om overhoord te worden.

Juffrouwjulia heeft dit jaar twee opties:

De eerste optie is dat de leerling alleen tijdens de toetsweek komt, voor 4 of 5 dagen. De kosten voor deze 4 dagen bedragen € 87 en voor 5 dagen € 102.
Het gaat hierbij om de volgende data en tijden:

  • Vrijdag 30 oktober van 12.00 – 16.00 uur (voor havo/atheneum leerlingen)
  • Maandag 2 november van 12.00 – 16.00 uur  (voor elke leerling)
  • Dinsdag 3 november van 12.00 – 16.00 uur
  • Woensdag 4 november van 12.00 – 16.00 uur
  • Donderdag 5 november van 12.00 – 16.00 uur

De tweede optie is om een week voor de toetsweek al te beginnen. De leerling komt dan twee weken vanaf maandag 26 oktober. De kosten voor deze twee weken zijn € 157. Het voordeel hiervan is dat de leerling de tijd krijgt om zich goed voor te bereiden. In de eerste week kan de leerling tussen 14.10 en 18.00 uur komen. In de tweede week zijn de openingstijden zoals bij optie een aangegeven.

Als een leerling tijdens de toetsweek pas later aanwezig kan zijn, mag hij eventueel tot 18.00 uur blijven. Het is niet mogelijk om in te schrijven voor minder dagen. Opgeven voor de toetsweek opvangklas kan door een bericht te sturen naar esther@juffrouwjulia.nl. U heeft tot vrijdag 16 oktober de mogelijkheid om uw zoon en/of dochter in te schrijven. Juffrouwjulia hoort het graag!

Met vriendelijke groeten,

Esther van Doornik, vestigingscoördinator Juffrouwjulia