Nieuws

Taaldorp: Een groot succes!  

25-05-2024
NieuwsTaaldorp: Een groot succes!  
Theoretische leerweg/havo leerjaar 1

Taaldorp: Een groot succes!  

Op 21 mei nam een aantal leerlingen van TH1 deel aan het Taaldorp, georganiseerd door de sectie Frans. Het Taaldorp is een inspirerende en motiverende ervaring voor leerlingen. Het is een kans om hun zelfvertrouwen in het Frans te vergroten, hun taalvaardigheden te verbeteren en de Franse cultuur te leren kennen. Het biedt een plek waar ze zich onderdompelen in zowel de taal als de cultuur.

Tijdens dit evenement kregen de leerlingen de kans om verschillende alledaagse situaties in het Frans te oefenen. Zo hebben ze een bezoek gebracht aan een restaurant waar ze iets te eten en te drinken moesten bestellen en zijn ze naar de bakker gegaan om boodschappen te doen. Het doel van het Taaldorp is om de leerlingen te stimuleren om actief deel te nemen aan gesprekken en zo hun spreekvaardigheid en taalbegrip van de Franse taal te verbeteren.

De leerlingen waren erg enthousiast, maar ook erg zenuwachtig. Ze hebben het supergoed gedaan! We zijn erg trots op onze leerlingen en hun prestaties. We hopen dat ze veel plezier hebben gehad van het Taaldorp en dat ze nog lang zullen nagenieten van deze unieke leerervaring. We willen mevrouw Buitink bedanken voor haar hulp om het Taaldorp tot een succes te maken.

À la prochaine!

Madame van Diermen en madame Damen