NieuwsSummer Experience Nijkerk

Summer Experience Nijkerk

Summer Experience Nijkerk organiseert deze zomer de vetste activiteiten voor iedereen tussen de 4 en 19 jaar. Met Summer Experience Nijkerk is er deze hele zomervakantie een geheel gratis activiteitenprogramma op verschillende plekken in Nijkerk, Hoevelaken en Nijkerkerveen. Van maandag 19 juli t/m vrijdag 27 augustus organiseren Nijkerk Sportief en Gezond, het Recreators Sportteam en de Bibliotheek gemeente Nijkerk verschillende sportieve, recreatieve en culturele activiteiten.

Voor elk wat wils

De jeugd kan deze hele zomervakantie bijvoorbeeld gratis volop samen sporten bij verschillende sportscholen, een workshop volgen om DJ te worden of te leren koken, meedoen met een
theatervoorstelling of naar een spectaculaire zwemmiddag komen. Het aanbod is ruim, door onze hele gemeente en voor alle jeugd.

Bekijk het hele programma op www.nijkerk.eu/summer-experience en volg Summer Experience op social media: @SummerExperienceNijkerk. Daar staat wat er waar en wanneer te doen is en bij sommige activiteiten hoe je kan aanmelden.

Summer Experience Nijkerk hoopt hiermee de jeugd een onvergetelijke zomer te bezorgen!

Summer Experience Nijkerk – Samen maken we het leuker!