NieuwsStudentenmarkt havo/atheneum op 28 november
Havo/atheneum

Studentenmarkt op 28 november

Op 28 november is er een studentenmarkt voor de leerlingen van havo en atheneum uit leerjaar 4, 5 en 6. De studentenmarkt is van 19.00 tot 21.00 uur in het havo/atheneum-gebouw.

Op de studentenmarkt geven studenten (voornamelijk oud-leerlingen) voorlichting aan onze leerlingen over hun studie. Er zijn 18 voorlichtingen van een hbo-studie en 21 voorlichtingen van een wo-studie. Leerlingen konden zich vooraf inschrijven voor verschillende voorlichtingen. De voorlichtingen vinden plaats in de lokalen van het havo/atheneum-gebouw.

De inschrijving voor leerlingen is inmiddels gesloten. Ouders zouden eerst in de aula wachten, terwijl hun kind voorlichting zou volgen, maar nu blijkt dat er nog genoeg ruimte is voor 1 ouder per leerling om mee te komen. Dus vindt u het leuk, dan bent u van harte welkom ook de voorlichtingen bij te wonen. Wij zullen u ontvangen met een kop koffie of thee.

Verder zal er in de aula wat informatie aanwezig zijn over het studeren in het algemeen en kunt u eventueel uw vragen stellen aan de decaan.

Wij hopen op een informatieve en geslaagde avond.

Lyane Oussoren, Marieke Schuiling-Reuvers, Lynn Baas