Nieuws

Sfeer proeven op Landstede MBO

01-04-2022
NieuwsSfeer proeven op Landstede MBO

Sfeer proeven op Landstede MBO

De derdejaarsleerlingen vmbo-basis en -kader van profiel Zorg en Welzijn hebben woensdag 23 maart een kijkje genomen op Landstede MBO in Harderwijk. Ze maakten kennis met verschillende mbo-opleidingen zoals de Horeca, Dienstverlening, Sign en Beveiliging.

De leerlingen volgden allerlei workshops. Bij de beroepsrichting Horeca bakten ze een Drie-in-de-pan. Misschien ken je het nog van vroeger. Het zijn kleine pannenkoekjes. Ze waren heerlijk! Bij de beroepsrichting Dienstverlening volgden de leerlingen de workshop haarstyling, baby verschonen, tandenpoetsen, tafel dekken en scheren. Wil je weten hoe je een autodeur pimpt? Bij de workshop van de beroepsrichting Sign gingen de leerlingen stickers uitsnijden en via transfer papier opplakken. Bij de beroepsrichting Beveiliging vertelden studenten en een docent vol passie over de verschillende beveiligingswerkzaamheden. De mbo-studenten van de beroepsrichting Horeca verrasten onze leerlingen nog met een heerlijke lunch.

Er was genoeg te doen bij Landstede MBO en er is genoeg te kiezen. Het was een mooie voorbereiding op het mbo en een leuke en leerzame dag.

Mevrouw R. Teunissen
Docent Zorg en Welzijn