NieuwsSchoolleiding duikt in het water. Iedereen geslaagd van vmbo-basis/kader

Schoolleiding duikt in het water. Iedereen geslaagd van vmbo-basis/kader

Wat je zegt moet je doen! En zo plonsden de rector van het Corlaer College en de afdelingsleider van vmbo-basis/kader vrijdag 2 juli in de vijver rondom het Corlaer College, want alle leerlingen van vmbo-basis/kader zijn geslaagd! 

Vrijdag 2 juli kregen alle leerlingen uit het tweede tijdvak hun examenuitslag. Omdat de rector en afdelingsleider hadden toegezegd een rondje in de vijver rondom het Corlaer College te gaan zwemmen als iedereen van basis/kader geslaagd zou zijn, moesten zij daar vrijdag aan geloven. Zij sprongen samen het koude water in en zwommen op een plastic bootje een rondje om de school. 

Ook de examenleerlingen van vmbo-tl, havo en atheneum hebben het goed gedaan. Veel leerlingen zijn geslaagd voor hun examen. Na een zwaar coronajaar is het dit jaar extra knap dat leerlingen hun papiertje van de middelbare school hebben weten te behalen. Het Corlaer College is dan ook ontzettend trots op alle leerlingen.

Maandag 5 en dinsdag 6 juli kregen de geslaagden van havo en atheneum hun diploma. Maandag 12, dinsdag 13 en woensdag 14 juli krijgen de geslaagden van het vmbo hun diploma.