Nieuws

Programma laatste twee schoolweken

10-06-2024
NieuwsProgramma laatste twee schoolweken

Programma laatste twee schoolweken

Maandag 10 juni hebben jullie een e-mail ontvangen met het programma en andere informatie over de laatste twee schoolweken. Hierbij nogmaals de informatie, want over een paar weken start de zomervakantie alweer. Voordat het zover is, staat er nog veel op het programma op school. Neem alle informatie hieronder goed door en zet een herinnering in je telefoon, zodat je niets vergeet. Succes met de laatste loodjes!

Programma laatste twee schoolweken

Deze links kunnen alleen geopend worden met het schoolaccount van onze leerlingen.

Boeken inleveren en boeken bestellen

Boeken bestellen: Raadpleeg document ‘Programma laatste twee schoolweken’ voor meer informatie hierover.

Boeken inleveren:

Dit gebeurt op vrijdag 5 juli 2024 in de centrale hal in het vmbo-gebouw.

 • Leerjaar 1: tussen 08:45 en 09:30 uur
 • Leerjaar 2: tussen 09:30 en 10:15 uur
 • Leerjaar 3: tussen 10:30 en 11:15 uur
 • Leerjaar 4 en 5: tussen 11:15 en 12:00 uur

Meer informatie over het inleveren van je boeken:

 • Je ontvangt een e-mail van Iddink met instructies waarop je moet letten bij het inleveren van je boeken.
 • Iddink mailt uiterlijk één week voor de start van het inleveren de informatie. De leerling meldt binnen een online omgeving, welke recirculeerbare boeken worden ingeleverd en/of waarom een boek niet zal worden ingeleverd. De leerling ziet hier direct aanvullende informatie over de te nemen vervolgstappen en/of gevolgen bij het niet inleveren van een boek. Al eerder ingeleverde boeken zullen als ingeleverd worden getoond. De leerling ontvangt via de e-mail een bevestiging van de gemaakte registraties.
 • Let op: de mail gaat naar het e-mailadres waarmee het account bij Iddink is aangemaakt. Dit kan het e-mailadres van je ouders zijn. Heb je geen e-mail ontvangen, mail dan naar: ndijkstra@corlaercollege.nl
 • Ga na het inleveren van je boeken direct naar huis. De rest van de dag ben je vrij.

Kluissleutel (en liftsleutel) inleveren

Kluissleutel inleveren: Zorg dat je kluis leeg is wanneer de sleutel ingeleverd moet worden!

Havo/atheneum:

 • HA 1 en 2: Sleutel wordt ingenomen door je mentor tijdens de mentorles in de week van 17 t/m 21 juni 2024.
 • HA 3, 4 en 5: Sleutel wordt ingenomen door je mentor tijdens de mentorles in de week van 3 t/m 7 juni 2024.
 • Examenleerlingen HA: Als het goed is heb je je kluissleutel al ingeleverd. Is dit niet het geval, lever hem dan alsnog in bij de conciërge.

Vmbo:

 • Vmbo 1 en 2: Sleutels worden ingenomen door de conciërges (zij komen bij de klassen langs). De sleutels worden opgehaald op maandag 24 en dinsdag 25 juni 2024.
 • Vmbo 3: Je kunt je kluissleutel inleveren voor je laatste toets in de week van 17 t/m 21 juni 2024. Lever je sleutel in bij de receptie/conciërge in de centrale hal.
 • Examenleerlingen vmbo: Als het goed is heb je je kluissleutel al ingeleverd. Is dit niet het geval, lever hem dan alsnog in bij de conciërge.

Schoolverlaters:

 • Schoolverlaters: Je levert je kluissleutel tegelijkertijd in met je klasgenoten (zie schema hierboven). Wanneer dit het geval is, dan zal de € 5,- borg teruggestort worden op de rekening van je ouders. (Dit geldt niet voor schoolverlaters uit klas 1, 2 en 3 die geen borg hebben betaald). Heb je je sleutel om welke reden dan ook nog niet ingeleverd eind juni, doe dit dan alsnog op vrijdag 5 juli, wanneer je je boeken komt inleveren. (Dit doe je in de centrale hal van het vmbo. Je naam en klas worden genoteerd.)
 • Liftsleutel inleveren: Heb je nog een liftsleutel in je bezit, lever deze dan bij de conciërge in. Je krijgt dan direct € 20,- borg terug.

Boeken van de (school)bibliotheek

Als je nog boeken vanuit de (school)bibliotheek moet inleveren, doe dit dan in de komende schoolweken.

Overgangsvergaderingen

Op dinsdag 2 en woensdag 3 juli vinden de overgangsvergaderingen plaats. Wie blijft zitten, wie van leerroute verandert of waar andere zaken besproken moeten worden, krijgt 3 juli bericht van de mentor.

Je rapport ophalen

Op vrijdag 12 juli sluit je het schooljaar samen met je mentor/coach af en ontvang jij je rapport. Hou er rekening mee dat je bij de afsluiting verwacht wordt en dat je zelf je rapport moet afhalen. Het lokaal waar je je rapport moet afhalen kan je terugvinden in je rooster binnen Somtoday.

Programma eerste week van het nieuwe schooljaar

Het programma voor de eerste week van het nieuwe schooljaar (2024-2025) wordt op de website geplaatst. Ook zullen deze programma’s via de mail met alle leerlingen gedeeld worden.