Nieuws

Programma eerste schoolweek staat online

07-07-2022
NieuwsProgramma eerste schoolweek staat online

Programma eerste schoolweek staat online: Introductieweek en de gouden week

Woensdag 24 augustus 2022 start het nieuwe schooljaar. Maandag 22 en dinsdag 23 augustus is een vrije dag voor leerlingen, het personeel is wel aanwezig en bereidt zich voor op het onderwijs.

Introductieweek en de gouden week

Het programma van de eerste schoolweek staat in het teken van ontmoeting. De eerstejaars leerlingen hebben een introductieweek. De leerlingen uit leerjaar 2 tot en met 6 beginnen de eerste week met de gouden week. Tijdens deze week worden er verschillende activiteiten georganiseerd, zodat jij je klas, je mentor/coach en de school goed leert kennen. Investeren in de groep vinden wij belangrijk, want je zit een heel schooljaar bij elkaar in de klas. Het is fijn als jij je prettig voelt in de klas, zodat school een plek wordt waar je plezierig kunt leren. Ook is er aandacht voor de schoolregels, zodat iedereen zich veilig en prettig voelt op school.

Het programma

In onderstaande link vind je de programma’s voor de eerste schoolweek. Kijk wel bij de juiste klas, want de meeste leerlingen gaan over naar een hoger leerjaar.

Programma eerste schoolweek BRUGKLASSEN VMBO

Programma eerste schoolweek VMBO

Programma eerste schoolweek BRUGKLASSEN HAVO ATHENEUM

Programma eerste schoolweek HAVO ATHENEUM