NieuwsProfielwerkstukavond op donderdag 23 februari
Havo en atheneum

Profielwerkstukavond op donderdag 23 februari

Donderdag 23 februari hebben de eindexamenleerlingen van havo en atheneum een profielwerkstukavond op school. Net als bij andere scholen moeten ook onze leerlingen een profielwerkstuk maken. Dat is een groot werkstuk waaraan een leerling ongeveer 80 uur werkt. U bent van harte welkom op deze avond. 

Het profielwerkstuk wordt in groepjes van twee of drie leerlingen gemaakt. Naast het verwerken van kennis ligt de nadruk bij het profielwerkstuk op algemene vaardigheden, zoals onderzoeks-, informatieverwerkings- en presentatievaardigheden. De leerlingen hebben al veel werk verzet en zitten nu in de afrondingsfase. Begin februari hebben ze het profielwerkstuk af. Tijdens de profielwerkstukavond presenteren de leerlingen het resultaat aan familie, medeleerlingen en/of vrienden. 

Wees welkom

Vindt u het leuk om te zien wat de leerlingen hebben gemaakt, dan bent u van harte uitgenodigd. Ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen krijgen binnenkort een officiële uitnodiging thuisgestuurd. Natuurlijk kunnen ook leerlingen uit de niet-examenklassen komen kijken.

De profielwerkstukavond vindt plaats op donderdag 23 februari en begint om 19.00 uur in de aula van het havo/atheneum-gebouw (inloop is vanaf 18.30 uur). De avond is om ongeveer 22.00 uur afgelopen. Wij hopen deze avond veel belangstellenden mogen verwelkomen.