Nieuws

Profielwerkstukavond havo en atheneum op 29 februari

29-01-2024
NieuwsProfielwerkstukavond havo en atheneum op 29 februari
Havo en artheneum

Profielwerkstukavond havo en atheneum op 29 februari

In het examenjaar van havo 5 en vwo 6 staan onze leerlingen voor een buitengewone uitdaging: het creëren van hun profielwerkstuk (pws). Dit uitgebreide project vergt maar liefst 80 uur per leerling. Het gaat verder dan enkel het verwerken van kennis; het is een katalysator voor het aanscherpen van cruciale vaardigheden zoals onderzoeks-, ontwerp- en presentatievaardigheden.

Op dit moment bevinden de leerlingen zich in de laatste fase van hun traject en hebben ze al aanzienlijk werk verzet. Begin februari dienen ze hun verslagen in, waarna eind februari hun resultaten worden onthuld tijdens een speciale avond voor familie, medeleerlingen en vrienden. Ook leerlingen buiten de examenklassen en personeelsleden zijn van harte welkom op de Profielwerkstukavond!

De sprankelende avond vol onderzoek, creativiteit en talent vindt plaats op donderdag 29 februari, met de aftrap om 19.00 uur in de aula (inloop vanaf 18.30) en een afsluiting rond 22.00 uur. We verwachten een boeiende avond waar een breed scala aan onderwerpen de revue zal passeren.

Ouders/verzorgers van de leerlingen ontvangen binnenkort een officiële uitnodiging thuis, maar we willen nu alvast iedereen uitnodigen die geïnteresseerd is. Wij zijn ervan overtuigd dat deze avond een prachtige afsluiting zal vormen van het pws-avontuur en we hopen dan ook op een grote opkomst.

Namens de pws-begeleiders,

Leendert Verduijn