NieuwsOuderavond over alcohol, drugs en opvoeden

Ouderavond over alcohol, drugs en opvoeden

NIX 18. Houdt uw kind zich daaraan? Is dat lastig of is er geen enkele discussie binnen uw gezin? Wat voor afspraken maakt u met uw kind? Weet u zelf wat de risico’s zijn van jong alcohol drinken? Wat zijn de risico’s van ‘out’ gaan? Drinken jongeren nu echt zoveel meer dan u vroeger deed?  En wat zijn de feiten dan precies?

Woensdag 14 september organiseert het Corlaer College een ouderavond over alcohol, drugs en opvoeden. Samen met Geerke Haasjes, deskundige van verslavingszorg Jellinek, verzorgt  ‘Helder Theater’ een snelle en boeiende ouderavond over het thema: Als dat maar goed gaat…! Een interactieve ouderavond over alcohol, drugs, pubers en opvoeden. Deze avond krijgt u meer inzicht in de belevingswereld van uw puber. U krijgt handvatten om met uw kind in gesprek te zijn en afspraken te maken over deze alcohol en drugs. Neem uw mobiele telefoon mee!

Aanmelden

Wilt u verzekerd zijn van een plek, schrijft u zich dan vooraf in via dit formulier.

Wanneer: Woensdag 14 september 2022
Waar: Aula vmbo-gebouw, Ds. Kuypersstraat 3 te Nijkerk.
Tijd: 20.00 tot 21.45 uur.  Inloop vanaf 19.30 uur

Deze informatieavond wordt financieel mede mogelijk gemaakt door Stop Drugs Nijkerk, via de gemeente Nijkerk. Op hun website stopdrugsnijkerk.nl is informatie en ondersteuning voor ouders te vinden.