NieuwsOuderavond ‘Oog voor kwetsbaarheid bij jongeren’

Ouderavond 'Oog voor kwetsbaarheid bij jongeren'

Door de coronacrisis hebben meer leerlingen last van somberheid en eenzaamheid. Praten over somberheid en eenzaamheid kan uw zoon of dochter ontzettend helpen. Daarom organiseren wij een ouderavond met het thema ‘Oog voor kwetsbaarheid bij jongeren’. Deze avond is maandag 5 juli om 20.30 uur online via Microsoft Teams. De avond wordt verzorgd door Alise Vleesenbeek van stichting ‘Chris Voorkom’.

Tijdens de ouderavond krijgt u handvatten om deze onderwerpen met uw zoon of dochter te bespreken. De avond is nuttig en open voor alle ouders van leerlingen op het Corlaer College. Inschrijven kan via dit formulier.

Ook tijdens de preventiedagen besteden we aandacht aan dit thema. In de activiteitenweek van leerjaar 2 is er aandacht voor identiteit, middelengebruik en verslaving. In de afdeling havo/atheneum is er een soortgelijke dag voor leerjaar 1.

Deze ouderavond en preventieve activiteiten worden financieel mede mogelijk gemaakt door Stop Drugs Nijkerk, via de gemeente Nijkerk. Op hun website https://stopdrugsnijkerk.nl is ook informatie en ondersteuning voor ouders te vinden.

Marlou te Braak (preventiedag BK), Marjelle Buiting (preventiedag TL) en Iris Wijngaarden (preventiedag AH)