NieuwsOuder- en leerlingspreekavond

Ouder- en leerlingspreekavond

Op dinsdag 10 december 2019 is er een ouder- en leerlingspreekavond naar aanleiding van de rapporten en resultaten. Voor deze ouder- en leerlingspreekavond worden alleen de ouders/verzorgers van leerlingen uitgenodigd van de volgende opleidingen:

  • theoretische leerweg leerjaar 3 en 4
  • havo leerjaar 1 t/m 5
  • atheneum leerjaar 1 t/m 6 

De overige leerjaren worden uitgenodigd voor een driehoeksgesprek.

Aanmelden

Maandag 18 november hebben ouders uit de genoemde leerjaren per mail een uitnodiging ontvangen om zich op te geven voor de ouder- en leerlingspreekavond. Via Magister kunt u zich (met uw ouder login gegevens) digitaal opgeven voor gesprekken op de ouderspreekavond. In de versie 2.1 en hoger  van de Magister app is de ouderavond functionaliteit eveneens beschikbaar. De inschrijving sluit op maandag 2 december om 9.00 uur. Op vrijdag 6 december ontvangt u per mail een bevestiging met de gespreksaanvragen en de tijdsindeling. Let op: u kunt zich niet inschrijven met de inloggegevens van uw kind.

Alle gesprekken vinden plaats in het vmbo-gebouw op dinsdag 10 december 2019 tussen 18.30 uur en 22.00 uur. Het is de bedoeling dat ouders/verzorgers en de leerling samen met de docent de gesprekken voeren.

Het is fijn als u van te voren samen met uw kind nadenkt over de vragen en onderwerpen die u tijdens de ouder- en leerlingspreekavond wilt stellen aan de docenten, zodat de 10 minuten spreektijd zo goed mogelijk benut kan worden. Wilt u een gesprek afzeggen, dan vragen wij u een e-mail naar de betreffende docent te sturen. 

Kom met de fiets

Het aantal parkeerplaatsen bij de school is beperkt. U kunt uw auto ook op het parkeerterrein van de kerken tegenover de school of op een andere plaats in de buurt van de school zetten. Als het mogelijk is vragen wij u om met de fiets te komen.

Wanneer u vragen heeft m.b.t. de ouder- en leerlingspreekavond, dan kunt u ons bereiken via de e-mail: ouderspreekavond@corlaercollege.nl