NieuwsOnline bijlessen

Online bijlessen

Ook in deze tijden werkt Juffrouwjulia gewoon door! Op dit moment begeleidt Juffrouwjulia veel leerlingen door middel van online bijlessen. Normaal gesproken geeft het huiswerkinstituut 1-op-1 in een lokaal, nu doen ze dat via videobellen. Computerschermen en aantekeningen kunnen gemakkelijk gedeeld worden en samen kan er geoefend worden voor toetsen of er kan extra uitleg gegeven worden. Juist in deze tijd waarin leerlingen veel zelfstandig moeten werken, kan een uurtje extra aandacht aan een vak besteden helemaal geen kwaad.

Ook voor examenleerlingen kunnen de online bijlessen net het laatste zetje zijn die ze nodig hebben om de toetsen/herkansingen goed te kunnen maken. Samen kan er geoefend worden met examenstof om de leerling zo optimaal mogelijk voor te bereiden. En een extra bijkomend voordeel: Bijlessen kunnen nu op elk moment van de dag. In de avonduren, juist vlak voor de toets, in de weekenden of in de vakantie.

De prijzen hiervoor zijn als volgt:

Uur Tarief Inschrijfkosten
1 uur €40 €18
5 uur €187
10 uur €343
20 uur €635
40 uur €1160

Online huiswerkbegeleiding doet Juffrouwjulia ook nog. Dit is vooral gericht op het controleren van de planning en bekijken of de leerlingen al het werk ook gemaakt hebben (door middel van foto’s/video’s/videobellen). Loopt een leerling vast, dan kan Juffrouwjulia ze ook nog helpen met het huiswerk.

Meer informatie? Mail naar michelle@juffrouwjulia.nl