Nieuws

Nieuwsgierig naar het ondernemerschap?

24-06-2022
NieuwsNieuwsgierig naar het ondernemerschap?

Nieuwsgierig naar het ondernemerschap?

Jonna (15 jaar) bedacht een escaperoom op locatie speciaal voor kinderen, Finn (16 jaar) is trotse eigenaar van een studio in fotografie en Elles (19 jaar) runt een online webshop met persoonlijke cadeaus. Zomaar een paar voorbeelden van jonge ondernemers die nu succesvol zijn met hun eigen bedrijf.

Ben jij tussen de 15 en 23 jaar en woon je in Nijkerk? Lijkt het jou leuk om een eigen bedrijf te runnen? Doe net als Jonna, Finn en Elles mee aan ZomerOndernemer en ontdek of het ondernemerschap iets voor jou is!

Over ZomerOndernemer

In zes weken start jij onder professionele begeleiding je eigen bedrijf. Met een driedaagse training helpen we je op weg en daarna is het aan jou om de volgende stappen te zetten. Iedere week brengen we een bezoek aan een succesvolle ondernemer in de regio en bespreken we jouw voortgang. Na zes weken sluiten we het project af met een feestelijke bijeenkomst. Blijkt het ondernemerschap toch niets voor jou? Jij bepaalt zelf of je na de zomer doorgaat met ondernemen. Je zit nergens aan vast.

Gratis deelname

ledereen tussen de 15 en 23 jaar kan deelnemen aan ZomerOndernemer. Deelname is kosteloos, sterker nog, je ontvangt zelfs een startkapitaal om de eerste kosten te dekken. Het enige wat je nodig hebt, is een idee voor een bedrijf en een flinke dosis motivatie. Kijk voor meer informatie op www.zomerondernemer.nl en meld je aan!

Bekijk hier de poster.