Nieuws

Nieuws vanuit Economie en Ondernemen (vmbo)

04-04-2024
NieuwsNieuws vanuit Economie en Ondernemen (vmbo)
Vmbo, Profiel Economie en Ondernemen

Bedrijfsbezoek aan Albron, Center Parcs De Eemhof

Op woensdag 6 maart gingen de vmbo-leerlingen met het profiel Economie en Ondernemen al vroeg op pad. Ze gingen op bedrijfsbezoek bij Albron, het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de horecavoorzieningen bij Center Parcs De Eemhof. 

Albron is al jaren verantwoordelijk voor alle horecafaciliteiten op dit vakantiepark. Elk horecabedrijf heeft zijn eigen thema en verhaal. De leerlingen kregen een presentatie en uitgebreide rondleiding over Center Parcs De Eemhof. Aan het eind konden de leerlingen genieten van iets te drinken en petit fours voordat ze op de fiets stapten.

Vmbo, Economie en Ondernemen, leerjaar 3

Winnaars bekend Prins Watersport

Tijdens het bezoek bij Prins Watersport op woensdag 7 februari kregen onze derdejaars vmbo-leerlingen van het profiel Economie en Ondernemen een opdracht. In de showroom stond een boot waarvoor een nieuw model ontwikkeld moest worden. Onze leerlingen mochten ideeën aandragen, waarbij werd toegezegd dat de twee groepjes met de beste ideeën een tochtje met een snelle boot zouden winnen.

En de winnaars zijn:

  • Groep 1: Vera Huurdeman, Demi Bouwman, Ipek Erdogan en Heba Alkhaled
  • Groep 2: Fiene van den Bor, Kim van Dijk en Marly Engels

Binnenkort zullen de dames, samen met begeleiding vanuit school, een uitnodiging ontvangen voor de boottocht.

Vmbo, Eceonomie en Ondernemen, leerjaar 4

Zwemmen als eindejaarsactiviteit

Op woensdag 6 maart hebben we een eindejaarsactiviteit georganiseerd met alle vierdejaars vmbo-leerlingen van het profiel Economie en Ondernemen. Vol enthousiasme gingen we bepakt en bezakt met zwemkleding naar Aqua Mundo De Eemhof. De hele middag hebben de leerlingen gezwommen, glijbanen uitgeprobeerd en de wildwaterbaan afgegaan. Het mooie weer heeft deze gezellige dag compleet gemaakt.