NieuwsNieuwe schoolkantine voor havo/atheneum

Nieuwe schoolkantine voor havo/atheneum

Het havo/atheneum-gebouw van het Corlaer College heeft een eigen schoolkantine gekregen. Dinsdag 1 november is de nieuwe Vital4skool-kantine feestelijk geopend.

Vijf jaar na de start van de Vital4skool-kantine in het vmbo-gebouw opent Gemma van Veen (eigenaar Vital4skool-kantine) een tweede locatie op de school, namelijk in het havo/atheneum-gebouw. Een vijfdejaarsleerling, Nora, heeft het openingslint doorgeknipt, want de leerlingen zijn erg blij met de nieuwe schoolkantine. Gemma van Veen Vital4skool: “Na jaren hiermee bezig te zijn geweest en met tegenslag door corona ben ik er trots op dat we de plannen hebben kunnen voortzetten. In goede samenwerking met het Corlaer College kijken we met een positieve blik vooruit. Dat de opening van de kantine in het havo/atheneum-gebouw werkelijkheid is geworden, is een geluksmomentje waar ik met het team enorm naar uitkeek.”

In de kantine kunnen de leerlingen heerlijke panini’s, broodjes gezond, wraps en fruitsalades kopen. De kantine is open van 9.00 tot 14.30 uur, dezelfde tijden als in het vmbo-gebouw.