NieuwsNieuw expeditieteam: Expeditie T is for Tech
Sterk Techniek Onderwijs

Nieuw expeditieteam: Expeditie T is for Tech

Ja, u leest het goed! Het Corlaer College start met een nieuw expeditieteam. Niet zomaar een nieuw expeditieteam, maar één die gestimuleerd wordt vanuit het Sterk Techniek Onderwijs (STO). Om die reden ook de naam Expeditie T is for Tech. Dat is ook de slogan van het Sterk Techniek Onderwijs om meer jongeren enthousiast te maken voor techniek in de breedste zin van het woord.

Het Corlaer College heeft de eer gekregen om deze nieuwe expeditie op te zetten, zodat volgend jaar meer scholen in Nederland gebruik kunnen maken van deze bijzondere vorm van onderwijs waarin het thema techniek sterk verweven is. Dit gaan we in samenwerking met Accent Praktijkonderwijs doen. Het expeditieteam bestaat dan ook uit leerlingen en docenten van beide scholen. Wij kijken ernaar uit om met leerlingen van alle niveaus en elk hun eigen talenten een mooi team samen te stellen en van elkaar te leren.

Bouwen voor Roemenië

Wat het exacte onderwerp gaat worden, is nog niet helemaal bekend. We gaan samen iets voorbereiden en bouwen voor een gemeenschap in Roemenië die dat goed kan gebruiken. Dit doen we in samenwerking met de stichting Nijkerk voor Gruisor. Het zal iets zijn waar de gehele gemeenschap baat bij heeft en wat te maken heeft met techniek.

Aanmelden

Heb je iets met techniek of lijkt het je leuk om daar meer over te leren en spreekt het je aan om ècht iets bij te dragen aan een betere wereld? Meld je dan aan voor nieuwe Expeditie T is for Tech! Alle derdejaarsleerlingen krijgen hierover een uitnodigingsmail.

Via de nieuwsbrieven houden we je op de hoogte van Expeditie T is for Tech.

Docententeam Expeditie T is for Tech