Nieuws

Naar de Efteling met leerjaar 1

05-07-2024
NieuwsNaar de Efteling met leerjaar 1

Naar de Efteling met leerjaar 1

Op 28 juni gingen alle eerstejaars naar de Efteling. Vijf grote bussen volgeladen met leerlingen en begeleiders vertrokken in opperbeste stemming. Het weer was perfect; niet te warm, droog, echt lekker.

De reis verliep vlot zonder files en na even wachten kon de stroom leerlingen via een tunneltje naar de ingang van de Efteling. Daar kreeg iedereen een kaartje en kon meteen door naar de attracties. De wachttijden waren niet te gek en overal waren er Eftelingfiguren die tijdens het wachten voor vermaak zorgden.

Op een enkele misselijke leerling na (van al het lekkers of de achtbaan) verliep de dag zonder zorgen. Sommige leerlingen hebben hun grenzen verlegd en zijn in achtbanen gegaan waarvan ze van tevoren niet dachten dat ze erin durfden. Anderen hebben vooral genoten van het gegil van hun klasgenoten, terwijl ze zelf lekker in het zonnetje zaten.

Om kwart over vijf was iedereen weer bij de bus en reden we vlot terug naar school. Aan de enthousiaste verhalen in de bus te horen heeft iedereen een fijne dag gehad.