Nieuws

MAS-markt gaat niet door

10-10-2022
NieuwsMAS-markt gaat niet door
Afgelast!

MAS-markt gaat niet door

Op 20 oktober staat de MAS-markt gepland. Een markt waar maatschappelijke bedrijven zich voorstellen en waar de leerlingen kennis kunnen maken met misschien wel hun toekomstige stageadres. Helaas gaat deze markt niet door. Veel organisaties hebben te maken met personeelstekort en kunnen daardoor niet de tijd en ruimte vinden om naar de markt toe te komen. Heel erg jammer! 

Gelukkig kunnen we de leerlingen nog gewoon dezelfde stages blijven aanbieden, maar dit gaat dan nu alleen via de website www.masplein.nl. Hierop kunnen leerlingen vacatures vinden die openstaan. Natuurlijk kunnen ze ook nog gewoon zelf een stageplek zoeken.

Vanaf 21 oktober is de website up-to-date en kunnen de leerlingen op zoek gaan en zich aanmelden. Deze vacatures worden steeds weer aangevuld. Vanaf volgende week worden er ook lessen gegeven in de derde en vierde klassen om wat meer uitleg te geven over de praktische kanten van de site en de stage zelf. Aan u als ouder willen we vragen of u uw zoon of dochter wilt helpen bij het zoeken van een geschikte stageplaats. Wellicht via uw eigen (werk)kring?

We hopen op een leuke, leerzame en betekenisvolle stage voor onze leerlingen!

Hartelijke groet

Lyane Oussoren – Stagecoördinator havo/atheneum
Marjelle Buitink – Stagecoördinator vmbo