NieuwsLeerlingen T3 bezoeken Hart van Holland

Leerlingen T3 bezoeken Hart van Holland

Donderdag 17 februari hebben de tl-leerlingen van het keuze vak D&P (Diensten en Producten) een bezoek gebracht aan het evenementen- en congrescentrum Hart van Holland in Nijkerk. De komende periode gaan de leerlingen namelijk aan de slag met de module Hotel.

Tijdens deze module maken de leerlingen kennis met een hotel of congrescentrum. Ze gaan ontdekken wat er allemaal komt kijken bij de organisatie van een evenement. Van receptie tot personeelsplanning. Wat wordt er gegeten? Hoe maak je een draaiboek?

Om de praktijk te bekijken, hebben we een rondleiding gekregen bij  het evenementen- en congrescentrum Hart van Holland. We werden om 9.00 uur gastvrij ontvangen met koffie, thee en water. Na een korte introductie werd de groep tweeën gesplitst en kregen we rondleiding door het bedrijf. We hebben diverse zalen gezien. De zalen worden voor verschillende evenementen gebruikt, bijvoorbeeld voor musicals, congressen en productpresentaties. We hebben ook achter de schermen gekeken en onder anderen de keuken gezien.

Het was erg leerzaam om in een evenementen- en congrescentrum te kijken. En wat is het een groot evenementencentrum! De rondleiders waren erg enthousiast waardoor de leerlingen een goed beeld hebben gekregen van het werken in een evenementen- en congrescentrum.