NieuwsLeerlingen A4 op kamp in Otterlo

Leerlingen A4 gaan op kamp

Vorige week zijn de atheneumleerlingen uit leerjaar 4 op kamp geweest naar Otterlo. Een leerling heeft er een stukje over geschreven.

Op kamp met mijn klas

De reis naar Otterlo was lang, maar door de gezellige sfeer en regelmatig een pauze was het helemaal niet erg. Toen we aankwamen op het kamp keken we enthousiast in de grote legertenten, terwijl de rest hun aparte tentjes uitklapten. We hadden veel vrije tijd en daardoor kwamen er leuke gesprekken op gang en was er steeds meer contact met de andere klassen. De activiteiten zoals hutten bouwen en GPS tracken waren leuk en lieten ons het mooie bos zien waar het legerkamp was. Het eten was goed geregeld en de eerste avond werd afgesloten met een spel van levend stratego.

De tweede dag startten we met een gezamenlijk ontbijt. Na het ontbijt kon je een keuze maken tussen allerlei activiteiten van ongeveer 30 minuten. Na wat vrije tijd stapten we op de fiets naar de Beekse Hoeve. Daar konden we kiezen uit het bouwen van vlotten, teambuilding of een toren van bamboe bouwen. 

Na zo’n uitputtende dag werden we beloond met patat en heerlijke hamburgers. Daarna kletsten we nog gezellig rond het kampvuur. In de avond viel er helaas regen. Het avondspel werd daarom door een quiz. Twee docenten hadden dit georganiseerd. De vrije tijd werd goed besteed en van slapen kwam weinig terecht.

Daarna pakten we alles weer in en stapten in aparte groepjes op de fiets. Een gezellig kamp dus!

Leerling A4