Nieuws

Laatste stageperiode Bouwen, wonen en interieur afgerond

13-02-2023
NieuwsLaatste stageperiode Bouwen, wonen en interieur afgerond
Vmbo leerjaar 4

Laatste stageperiode Bouwen, wonen en interieur afgerond

De vmbo-leerlingen van het profiel Bouwen, wonen en interieur uit leerjaar 4 hebben hun derde en tevens hun laatste stageperiode afgerond. Mooi om te zien hoe de leerlingen zich verder ontwikkelen in een professionele werkomgeving.

In de afgelopen twee jaar hebben de leerlingen veel geleerd op hun stageplek. Niet alleen vakinhoudelijk, maar ook op sociaal gebied. Tegelijkertijd ontdekken de leerlingen waar hun talenten en interesses liggen. De leerlingen liepen niet allemaal stage op een plek die te maken had met het vakgebied Bouwen, wonen en interieur. In deze laatste stageperiode waren er ook leerlingen die zijn gaan snuffelen aan hele andere vakgebieden, zoals een garagebedrijf, basisschool en hovenier. Mooi dat de leerlingen er zo achter komen dat een andere richting veel beter past of juist helemaal niet.

Een aantal leerlingen heeft op hun laatste stageplaats een leerwerktraject aangeboden gekregen. Die leerlingen mogen daar natuurlijk supertrots op zijn en dat heb je als leerling aan jezelf te danken. Omdat je laat zien wat je kunt en wat je graag wil. Top gedaan!

Team Bouwen, wonen en interieur