NieuwsJuffrouwjulia. Even voorstellen…

Juffrouwjulia. Even voorstellen...

Even voorstellen

Mijn naam is Michelle van de Biezen en ik ben de vestigingscoördinator van huiswerkinstituut juffrouwjulia op het Corlaer College. Ik ben afgestudeerd als orthopedagoog aan de Universiteit Utrecht en werk nu al 4 jaar met veel plezier voor juffrouwjulia. Ik ben elke schooldag aanwezig om ervoor te zorgen dat de leerlingen van juffrouwjulia de persoonlijke hulp krijgen die zij nodig hebben.

Onze diensten

Juffrouwjulia biedt huiswerkbegeleiding, bijles en toetsweek opvangklas aan. De begeleiding is bedoeld voor alle leerlingen van de school, voor alle niveaus en jaarlagen. We zijn elke middag vanaf 14.00 uur te vinden in het VMBO-gebouw.

Huiswerkbegeleiding: Plannen, leren en je huiswerk maken is niet altijd eenvoudig. Veel leerlingen kunnen hierbij wel een steuntje in de rug gebruiken. Huiswerkbegeleiding is een goede aanvulling op de begeleiding die school aanbiedt. Tijdens de huiswerkbegeleiding zijn er begeleiders aanwezig om te helpen met plannen, uitleg te geven en te overhoren. We werken aan de zelfstandigheid van de leerling, dus op een zeker moment zal de leerling zijn of haar huiswerk weer thuis gaan maken. De ontwikkeling van de leerling is voor ouders te volgen in ons leerlingvolgsysteem en uiteraard is er tussentijds contact over de voortgang.

Bijles: Bij de bijlessen van juffrouwjulia is het kennisniveau van de leerlingen het vertrekpunt. Tijdens de bijles wordt één-op-één vakinhoudelijke begeleiding geboden en wordt er rekening gehouden met de studievaardigheden voor het betreffende vak. We werken met strippenkaarten die in te zetten zijn voor alle vakken en een geldigheidsduur hebben van 1 jaar.

Toetsweek opvangklas: Tijdens de toetsweken organiseren wij een toetsweek opvangklas. In deze opvangklas bieden wij de leerling een rustige plek aan om zelfstandig te kunnen werken. Er zal één begeleider op 15 leerlingen aanwezig zijn en wanneer de leerling dit vraagt, is er de mogelijkheid om overhoord te worden.

Voor meer informatie en de tarieven, mail naar michelle@juffrouwjulia.nl of bel naar 0615899074 (beschikbaar op werkdagen tussen 13.00 en 18.00 uur).

M. van de Biezen