NieuwsHiken voor het goede doel

Expeditie 'Move Your Feet': Hiken voor het goede doel

Leerlingen van Expeditie ‘Move Your Feet’ zijn van 17 tot en met 22 april gaan hiken in Luxemburg voor het goede doel: Het Ronald Mcdonald Kinderfonds. Ze gingen twee routes van de Mullerthal Trail hiken. De leerlingen hebben er een stukje over geschreven.

Hiken in Luxemburg

De route was in totaal 96 kilometer. Elke dag liepen we gemiddeld 24 kilometer. We stonden vroeg op om te gaan hiken. Het was dus niet te laat je bed in om de volgende dag er weer lekker tegenaan te gaan. We hebben elke dag ongeveer 8 uur gehiked. Op de eerste dag kwamen we na het lopen uit bij een huis/hotel. De dag daarna was het een wat vlakkere route en kwamen we weer terug bij onze tenten op de thuisbasis. Toen gingen we pannenkoeken eten en weer naar bed toe.

De derde dag was toch voor de meesten de zwaarste dag tot nu toe. Die dag hebben we het beroemde bruggetje gezien. Het bruggetje staat op de foto hieronder. Na deze zware wandeling kwamen we aan bij kleine vierpersoonshuisjes en hebben we ’s avonds pizza gegeten en in onze lounge veel plezier beleefd. De laatste dag was toch wel de zwaarste dag die we hebben gehad. Maar met veel motivatie en leuke muziek hebben we toch de finish gehaald met z’n allen.