NieuwsHet Lyceo Examenjaar Pakket

Het Lyceo Examenjaar Pakket

Juffrouwjulia biedt verschillende pakketten van huiswerkbegeleiding aan. Hieronder geeft Juffrouwjulia uitleg over het aanbod.

Beste ouders en examenleerlingen,

Gaat het een druk of lastig jaar worden vanwege het examen? Bij Juffrouwjulia kunnen we een pakket samenstellen om te zorgen dat uw kind goed voorbereid zijn/haar examen in gaat. 

Hoe ziet het pakket eruit?

Het bestaat uit een combinatie van:

Huiswerkbegeleiding

Onze begeleiders focussen op het aanleren van studievaardigheden: structureren, herhalen en reflecteren. Ook helpen we uw kind bij het voorbereiden en overhoren van toetsen. Bij thuiskomst is het (grotendeels) huiswerk af en dat geeft rust. De laatste paar weken voor de examens, als de laatste toetsen geweest zijn, gaan we aan de slag met het maken en bespreken van oefenexamens.

+

Bijles

Eén op één bijles van een vaste begeleider, die extra uitleg geeft bij een specifiek vak en er is volop ruimte om inhoudelijke vragen te stellen. Uw kind leert zelfstandig en gestructureerd te werken, waardoor de leerachterstand verdwijnt, de resultaten verbeteren en het zelfvertrouwen groeit. We kunnen hierbij werken vanuit onze examenbundels die wij ontwikkeld hebben in samenwerking met universiteiten.

+

Examentraining

Onderdeel van dit pakket zijn één of meer Lyceo examentrainingen; de enige bewezen effectieve examentrainingen in Nederland. De examentrainingen duren 2 volle dagen en zijn overal in het land te volgen. Tijdens de examentraining worden leerlingen in kleine groepen klaargestoomd voor een bepaald vak. Zo gaat uw kind vol vertrouwen het examen

Wel interesse, maar niet in een pakket, geen probleem! De onderdelen zijn ook los aan te schaffen.

Voor interesse kan je me bereiken op: esther@juffrouwjulia.nl. We kunnen dan een kennismakingsgesprek plannen om de mogelijkheden te bespreken.