Nieuws

Help, mijn kind zit de hele dag achter een scherm!

21-09-2023
NieuwsHelp, mijn kind zit de hele dag achter een scherm!
Inspiratieavond dinsdag 3 oktober 2023

Help, mijn kind zit de hele dag achter een scherm!

Gamen is de #1 hobby van veel kinderen en …de #1 opvoedkwestie voor veel ouders! Hoe voorkom je dagelijkse strijd om schermtijd? Wat is gezond gamegedrag en hoe voorkom je dat het functioneren van je kind op school eronder lijdt? En, ook niet onbelangrijk, hoe hou je thuis de sfeer gezellig?

Kinderen groeien op in een zeer digitale, snelle en innovatie omgeving. Het is daarom belangrijk om af te stemmen op hun omgeving en ze vaardigheden en een manier van denken bij te brengen die hen ten goede komt in hun ontwikkeling. Maar hoe dan? Koen Schobbers zal ons deze avond informeren, inspireren en praktische handvatten geven.

Meer over Koen Schobbers

Koen Schobbers, spreker, auteur en ondernemer. Hij is de eerste professionele gamer met een topsportstatus, oprichter van Parents of Play en auteur van Mijn Gamende Kind. Op basis van zijn ervaringen met zijn moeder is het zijn missie om opvoeders te helpen de relatie met gamende kinderen te versterken, behouden of herstellen, en professionals te helpen om te gaan met gamende kinderen. Dit doet hij middels lezingen waarbij hij zijn publiek wil informeren, inspireren en activeren om blijvende verandering in voelen, denken en gedrag te creëren.

Direct aanmelden: klik hier

Wanneer: Dinsdag 3 oktober 2023
Locatie: Flint Amersfoort, Afaszaal
Van 19.30 tot 21.00 uur