Nieuws

Havo- en atheneumleerlingen uit leerjaar 2 naar Walibi

24-06-2022
NieuwsHavo- en atheneumleerlingen uit leerjaar 2 naar Walibi

Havo- en atheneumleerlingen naar Walibi

De havo- en atheneumleerlingen uit leerjaar 2 gingen maandag 23 mei naar Walibi Holland. Anne, Iris, Jasmijn, Miranda en Sofie uit klas A2B hebben er een stukje over geschreven.

Naar Walibi Holland

Maandag 23 mei gingen we met A2 en H2 een dagje naar Walibi Holland. We werden 9.10 uur op school verwacht. We vertrokken met de bus.

Toen we aankwamen bij Walibi Holland was het meteen dikke pret. We mochten zelf groepjes maken en vrij in het park rondlopen, je mocht niet in je eentje rondlopen. In het park zaten de docenten bij een afgesproken plek, daar kon je heen gaan als er problemen waren.

We hebben veel lol gehad en we zijn lekker nat geworden in de El Rio Grande en de Crazy River ; ).  In Walibi Holland staat de Goliath. Dat is de snelste achtbaan van Nederland, dus daar zijn we zeker in geweest. Zelfs de docenten waren meegegaan in de Goliath. Ook zijn ze meegegaan in de achtbaan Untamed. Dit heeft hele leuke foto’s opgeleverd. Andere achtbanen waar we in zijn geweest zijn de Xpress Platform 13, Speed of Sound en de Lost Gravity. De Xpress Platform 13 versnelt in 2,8 seconden van 0 km/u naar 90 km/u. De Speed of Sound ging niet alleen vooruit, maar ook achteruit! Voor iedereen was er dus een geschikte attractie. De drukte viel erg mee, we konden wel 20 attracties bezoeken. Verder waren er verschillende restaurantjes op het park. Wij hebben een milkshake gehaald : ).

Het was een mooie dag met aan het einde een beetje regen, maar dat kon de pret niet bederven. We verzamelden aan het einde van de dag om 16.45 uur bij de uitgang van het park en we vertrokken richting school.

Anne, Iris, Jasmijn, Miranda en Sofie uit klas A2B